CN Montage: specialist in badkamers in Aalsmeer

Wilt u een nieuwe badkamer in Aalsmeer? Neem contact op met dé badkamerspecialist. U kunt ons een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor badkamer montage of renovatie en u kunt ons een badkamer op maat laten maken. Zoals u leest ontvangt u bij CN Montage altijd maatwerk. Wanneer u een nieuwe of gerenoveerde badkamer in Aalsmeer wilt, is het fijn dat u dit kunt overlaten aan een ware specialist. Waarom? Omdat wij de juiste ervaring hebben en ervaring is altijd erg belangrijk. Zo weten wij als geen ander welke uitdagingen de montage van een badkamer met zich mee kan brengen. Voor elke uitdaging weten wij inmiddels de juiste oplossing. Neem dus met ons contact op wanneer u streeft naar maatwerk voor uw badkamer renovatie, montage of uw badkamer op maat.

Uw eigen badkamer in Aalsmeer snel ingebouwd

CN Montage levert maatwerk en hierdoor hebben we minder strenge eisen dan andere badkamerspecialisten. Zo zijn wij bijvoorbeeld erg flexibel in materiaalkeuze. Heeft u zelf een badkamer ingekocht in Aalsmeer? U kunt ons de badkamer laten plaatsen. Wij komen ook langs voor badkamer montage, bijvoorbeeld van de badkamermeubels. Naast dat wij u de helpende hand willen bieden, kunnen we u ook adviseren over producten die u zelf het beste kunt inkopen. Op die manier komt u niet in de rommel te zitten en kunnen wij prettig werken.

Bel CN Montage voor aanpassingen aan uw sanitair

Is er iets mis met uw douche, toilet of badkamermeubel? Wij komen bij u langs om de boel te repareren. Wanneer het nodig is, kunnen we ook nieuw sanitair leveren. Wilt u liever een badkamer renovatie in Aalsmeer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen ook een ontwerp op maat maken wanneer u uw badkamer helemaal wilt vernieuwen.

Maak een afspraak voor uw badkamer in Aalsmeer

Wanneer u CN Montage benadert om uw badkamer in Aalsmeer te laten plaatsen of voor badkamer renovatie, montage of een nieuwe badkamer op maat, dan volgt er eerst een kennismaking. Tijdens deze kennismaking komen we bij u langs om de badkamer/ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen we u maatwerk leveren en vervolgens een passende offerte opstellen. Dit is allemaal geheel vrijblijvend. U bepaalt uiteindelijk zelf of u ons uw badkamer in Aalsmeer laat verzorgen. Bel voor meer informatie of voor een afspraak naar: 0297-520692. Of stuur ons een e-mail: info@cnmontage.nl.