Badkamer op maat in Amsterdam

Wilt u een nieuwe badkamer in Amsterdam? Om een nieuwe badkamer naar wens te realiseren, is maatwerk van belang. U wilt immers de juiste keuzes maken zodat u de badkamer krijgt die het beste bij uw stijl en woning past. CN Montage kan u hierbij helpen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in keukens en badkamers. We verrichten verbouwwerkzaamheden en timmerwerkzaamheden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen ons benaderen en kiezen uit ons mooie aanbod van diensten. Bij ons kunt u rekenen op een flexibele service. Zo helpen we u graag bij badkamer montage, renovatie of het laten plaatsen van een badkamer. Tevens installeren we nieuw, maar ook bestand sanitair of sanitair dat u zelf heeft ingekocht. Heeft u hulp nodig om uw droombadkamer in Amsterdam te realiseren? Als u voor ons kiest, dan kiest u voor maatwerk en ontwerpen wij uw badkamer in Amsterdam geheel naar uw wens.

De werkwijze voor uw badkamer in Amsterdam

Wanneer u CN Montage benadert voor uw badkamer in Amsterdam krijgt u een geweldige service. Als eerste komen we bij u langs om uw badkamer in Amsterdam te bekijken of de ruimte waar u ons de badkamer wilt laten plaatsen. Het doel van dit bezoek is de werkzaamheden inventariseren en uw wensen bespreken. Nadat alles besproken is, ontvangt u van ons een nette offerte voor de badkamer laten plaatsen, de renovatie, de montage of een badkamer op maat. Het opstellen van de offerte en ons eerste bezoek is geheel vrijblijvend.

CN Montage totaalservice

Bij CN Montage leveren we graag maatwerk voor uw badkamer. Dit betekent onder andere dat u zelf bepaalt waar u de tegels, uw gehele badkamer of het sanitair koopt. Na aanschaf kunt u ons benaderen voor een zorgvuldige montage of, wanneer u een gehele badkamer heeft ingekocht, kunt u ons de badkamer laten plaatsen. Weet u nog niet exact wat voor een badkamer u wilt? Schakel dan ons team in om een geweldige badkamer te ontwerpen op maat. Vervolgens verzorgen wij de gehele uitvoering. Denk aan stukadoorswerkzaamheden, loodgieterswerk, elektra, tegelzetten, montage van meubelen en kranen. Wij pakken dus voor uw badkamer in Amsterdam werkelijk alle klussen op!

Ga voor service op maat voor uw badkamer in Amsterdam

Of u nu iemand nodig heeft voor badkamer montage, renovatie of u wilt heel uw badkamer laten plaatsen: CN Montage helpt u graag en levert exclusief maatwerk. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen door een kwalitatieve en nette totaalservice aan te bieden. Laat ons uw badkamer in Amsterdam realiseren en bel: 0297-520692. Of stuur een e-mail: info@cnmontage.nl.