Kies voor een badkamer op maat in Hoofddorp

Op zoek naar een nieuwe badkamer in Hoofddorp? Bij de realisatie van een nieuwe badkamer is maatwerk erg belangrijk. Dit soort maatwerk levert CN Montage. Ons bedrijf biedt u diverse werkzaamheden. Zo zijn wij een ware keuken- en badkamerspecialist, maar verrichten we ook verbouwwerkzaamheden en timmerwerkzaamheden. Onze diensten zijn in te schakelen door particulieren en bedrijven. Bij al onze werkzaamheden leveren wij een flexibele service. Dat betekent dat wij zijn in te schakelen voor werkelijk alles. Denk aan uw badkamer laten plaatsen door CN Montage. Of u doet een beroep op ons voor badkamer montage of renovatie? Wilt u een geheel nieuwe badkamer? Wij kunnen u helpen met het ontwerp en later de droombadkamer in Hoofddorp voor u realiseren. Dát is pas maatwerk!

Nieuwe badkamer in Hoofddorp? Dit is onze werkwijze

U kunt rekenen op een excellente service wanneer u CN montage inschakelt voor uw badkamer in Hoofddorp. Wilt u door ons een nieuwe badkamer laten plaatsen in Hoofddorp? Dan komen we altijd eerst bij u langs om de ruimte te bekijken en te inventariseren. Dit doen wij overigens ook als u kiest voor badkamer renovatie of montage. Tijdens het eerste bezoek kunt u uw wensen kenbaar maken en bespreken we de mogelijkheden. Hierna stellen we een geheel vrijblijvende offerte voor u op voor uw badkamer op maat. U zit dus niet meteen ergens aan vast.

CN Montage biedt uitgebreide service

Voor uw badkamer in Hoofddorp leveren wij uitsluitend maatwerk en passen wij ons aan uw wensen aan. U staat geheel vrij om zelf uw sanitair, tegels of misschien wel de gehele badkamer aan te schaffen zonder dat wij ons hier mee bemoeien. U kunt ons vervolgens inschakelen om de badkamer te laten plaatsen of voor de badkamer montage. Wilt u wat veranderingen doorvoeren in uw badkamer, maar weet u nog niet wat? Laat ons team dan een badkamer op maat voor u ontwerpen waarbij we gehoor geven aan al uw wensen. Uiteraard zullen we vervolgens de gehele badkamer op maat bij u realiseren. Hierbij voeren we zelf alle werkzaamheden uit waaronder ook het stukadoorswerk, tegelzetten, elektra, loodgieterswerk en de montage van meubels.

Ontvang voor uw badkamer in Hoofddorp service op maat

U bent bij CN Montage aan het juiste adres voor exclusief maatwerk omtrent uw badkamer laten plaatsen, badkamer renovatie of montage. Met alle zorgvuldigheid nemen wij u alle zorgen uit handen middels onze kwalitatieve totaalservice. Bel ons voor uw droombadkamer op maat in Hoofddorp naar: 0297-520692. Of stuur een e-mail: info@cnmontage.nl.