Badkamer op maat in Mijdrecht

Wilt u een nieuwe badkamer in Mijdrecht? Om een mooie nieuwe badkamer te realiseren is maatwerk erg belangrijk. U moet immers allemaal keuzes maken en de badkamer moet bij u en uw woning passen. CN Montage helpt u graag. Ook wanneer u lastige keuzes moet maken. CN Montage is gespecialiseerd in badkamers en keukens. We verrichten diverse timmerwerkzaamheden en verbouwwerkzaamheden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen en kiezen uit één van onze vele diensten. U kunt bij ons rekenen op een flexibele service. Zo staan wij voor u klaar voor badkamer renovatie, montage of het laten plaatsen van een badkamer. Wij installeren bestaand en nieuw sanitair en ook sanitair dat door u zelf is ingekocht. Daarnaast kunt u ook met onze hulp uw droombadkamer op maat realiseren in Mijdrecht. Als u kiest voor ons voor uw badkamer in Mijdrecht, dan kiest u voor maatwerk.

Onze werkwijze voor uw badkamer in Mijdrecht

Als u CN Montage inschakelt voor uw badkamer in Mijdrecht, kunt u rekenen op een geweldige service. Allereerst komen we langs om uw badkamer of de ruimte waar u de badkamer wilt laten plaatsen in Mijdrecht te bekijken. Tijdens dit bezoek inventariseren we de werkzaamheden en bespreken we met u uw wensen. Hierna ontvangt u een nette offerte voor badkamer renovatie, laten plaatsen, montage of een geheel nieuwe badkamer op maat. Het bezoek en het opstellen van de offerte is geheel vrijblijvend!

Totaalservice van CN Montage

Zoals eerder aangegeven leveren wij bij CN Montage maatwerk voor uw badkamer. Dit houdt onder andere in dat u zelf bepaalt waar u het sanitair, de tegels of misschien zelfs uw gehele badkamer vandaan haalt. Waar u ook voor kiest, wij komen altijd bij u langs voor een zorgvuldige montage of u kiest ervoor om ons te benaderen zodat we de gehele badkamer kunnen plaatsen. Heeft u nog geen idee? Onze specialisten kunnen voor u een prachtige badkamer ontwerpen die geheel op maat is. Wij zorgen voor de gehele uitvoering, dus ook het loodgieterswerk, stukadoorswerkzaamheden, tegelzetten, elektra, kranen en montage van meubelen. Wij doen werkelijk alles voor uw badkamer in Mijdrecht!

Kies service op maat voor uw badkamer in Mijdrecht

Of u nu een hele badkamer wilt laten plaatsen, iemand nodig heeft voor badkamer montage of renovatie: bij CN Montage bent u aan het juiste adres voor exclusief maatwerk. Wij nemen u alle zorgen uit handen en bieden u een nette en kwalitatieve totaalservice. Bel ons zodat we uw badkamer in Mijdrecht kunnen realiseren: 0297-520692. Of stuur een e-mail: info@cnmontage.nl.