Uw badkamer verbouwen in Uithoorn?

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of wilt u badkamer verbouwen? CN Montage uit Uithoorn is dé lokale partij om de verbouw van uw badkamer aan uit te besteden. Wij maken uw badkamer geheel voor u op maat. Kiezen voor CN Montage voor het verbouwen van uw badkamer betekent kiezen voor ervaring en kwaliteit. Dat zeggen we niet zomaar. Wij hebben als regionale kleinschalige onderneming een goede naam opgebouwd en werken al jaren in deze regio. En natuurlijk hebben wij veel tevreden klanten. Er zijn dus voldoende referenties te overleggen!

Uw badkamer verbouwen in Uithoorn op uw voorwaarden

Heeft u zelf een mooie badkamer en accessoires uitgezocht bij een bouwmarkt of sanitairbedrijf? Ook uw zelf gekochte badkamers monteren wij voor u af. U bent dus niet verplicht om onze badkamers af te nemen! Uw badkamer verbouwen gebeurt dus op uw voorwaarden en met de spullen die u mooi vindt! Natuurlijk kunnen wij u voorzien van advies als u iets gevonden heeft maar niet helemaal zeker bent van uw keuze.

Ook voor aanpassingen aan uw badkamer kunt u CN Montage inschakelen

Wilt u alleen specifieke delen van uw badkamer vernieuwen? Dat kan ook! Wij monteren zonder problemen een nieuwe douchecabine, of nieuw sanitair in uw badkamer. Heeft u andere wensen of toevoegingen? Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag wat mogelijk is voor een badkamer op maat in Uithoorn!

Hoe werkt CN Montage?

Als eerste komen wij bij u langs voor het opnemen van een offerte. Deze offerte opname is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken; bijvoorbeeld: u koopt zelf het sanitair of de keuken en de tegels, wij regelen het loodgieterswerk, stukadoor, tegelzetter en de montage van alle meubelen, kranen e.d.

Alle gegevens en wensen worden door ons duidelijk in een offerte verwerkt. De offerte wordt u per post en/of mail toegezonden, waarna de uiteindelijke beslissing in uw handen ligt.