Daklekkage repareren

Het dak is een belangrijk, maar ook een kwetsbaar onderdeel van uw woning. Een lekkend dak kan ervoor zorgen dat de andere delen van uw woning na verloop van tijd ook beschadigd raken. Om verdere schade te voorkomen, is het aan te raden om lekkages aan het dak tijdig aan te pakken. De dakdekkers van CN Montage kunnen u in dit geval helpen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden en kunnen uw daklekkage repareren.

Het ontstaan van lekkages

Schade en lekkages aan uw dak komen in de meeste gevallen voort uit problemen met uw dakbedekking. Meestal is de levensduur van uw dakbedekking bereikt, waardoor water zich een weg kan banen door uw dak, met lekkages tot gevolg. Wanneer uw complete dakbedekking aan vervanging toe is, dan is het verstandig om te kiezen voor dakrenovatie. Bij kleine en plaatselijke lekkages kan het lonen om te kiezen voor dakreparatie. In beide gevallen kunt u de specialisten van CN Montage inschakelen. Wij kunnen uw dak renoveren, maar ook uw daklekkage repareren.

Herkennen van een daklekkage

Omdat het belangrijk is om tijdig in te grijpen bij een daklekkage, is het goed om te weten hoe u een lekkage kunt herkennen. Er zijn verschillende aanwijzingen om een daklekkage te herkennen:

  • Er lekt water;
  • In het plafond zijn gele kringen te zien;
  • Het is klam en vochtig in de ruimte onder het dak;
  • Er zijn lekkende goten;
  • Er is houtwerk dat afbladdert;
  • Er is loodwerk dat kapot of beschadigd is;
  • Dakpannen ontbreken, zijn verschoven of beschadigd;
  • Er zijn scheurtjes zichtbaar in de dakbedekking.

Indien u te maken heeft met bovenstaande situaties, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Hoe langer u namelijk wacht, des te meer er beschadigd raakt en des te duurder de dakreparatie wordt. Bovendien kunnen wij kleine dakreparaties vrijwel direct voor u uitvoeren.

Meer informatie over het repareren van daklekkages?

Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met een daklekkage, maar bent u er niet zeker van? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over dakreparaties en onze werkwijze? Neem dan gerust contact op met CN Montage. U kunt uiteraard ook mailen naar info@cnmontage.nl of bellen naar 0297 520 692. Wij helpen u dan graag verder!