Arte Keukenbladen dealer

CN Montage is dealer van Arte keukenbladen. Deze hoge kwaliteit keukenbladen geven uw keuken een luxe uitstraling. Het keukenblad is een van de belangrijkste elementen van uw keuken, deze wordt immers dagelijks gebruikt en is onderhevig aan zware omstandigheden. Kies dus voor een hoge gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit, kies voor Arte!

Of u nu kiest voor een landelijke keuken of moderne strakke keuken, Arte heeft voor elk type keuken de meest uiteenlopende soorten keukenbladen. U kunt kiezen uit honderden stijlen en tal van kleuren! Niet alleen de aantal stijlen en kleuren behoren tot de vele mogelijkheden, zo kunt u ook kiezen uit de volgende materiaalsoorten:

Zoals u ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk type keukenblad is toepasbaar voor diverse situaties gebruiksomstandigheden. Tevens krijgt u op alle aanrechtbladen 10 jaar garantie, met m.u.v. marmer- en glazen aanrechtbladen.

Welk Arte keukenblad past bij mij?

Granieten aanrechtblad

Dit miljoenen jaar oude keiharde materiaal is perfect toepasbaar bij zware gebruiksomstandigheden. Een extra leuke bijkomstigheid is dat geen één blad hetzelfde is! Naast dat graniet een luxe uitstraling geeft is het robuust, krasvast en zuurbestendig. Bekijk hier de eigenschappen van granieten aanrechtbladen.

Keramiek aanrechtblad

Het keramische aanrechtblad is een favoriet. Door verhitting en druk van de keramische lagen wordt een keihard blad gevormd. hierdoor is een keramiek aanrechtblad hitte bestendig en keihard. Dit stoere werkblad is krasvast, waterdicht, vlekbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Bekijk hier de eigenschappen van keramiek aanrechtbladen.

Composiet aanrechtblad

Composiet is een materiaalsoort dat bestaat uit samengestelde stoffen als graniet, kwarts hars, porselein en glas. Doordat deze bladen worden samengesteld uit diverse stoffen zijn ze ook in diverse kleuren leverbaar, en ook nog eens oersterk! Deze composieten aanrechtbladen zijn krasvast, hittebestendig, stootvast en slijtvast.
Bekijk hier de eigenschappen van Composiet aanrechtbladen.

Glazen aanrechtblad

De thermisch geharde glazen aanrechtbladen bieden optimale bescherming tegen vlekken, zuren, hitte en is uiterst hygiënisch.
Het is in bijna alle kleuren verkrijgbaar met een glaslaag dikte tot 1,5 cm. Hiermee geeft u uw keuken een luxe uitstraling door te kiezen uit de dikte, kleur en RVS look randlijst.
Bekijk hier de eigenschappen van glazen aanrechtbladen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Arte keukenbladen, de toepassingen en de beste materiaalkeuze voor uw keuken of keukensituatie? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0297 520 692, wij staan u graag te woord.
U kunt ook altijd een mail sturen naar info@cnmontage.nl.