Referenties

Laat een beoordeling achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
9 berichten.
Fer van Pelt Fer van Pelt uit Amsterdam schreef op 20 juni 2019 om 09:06
Ruud en Pim zijn geweldige vaklui. Efficiënt, nauwkeurig, inventief en van alle (bouw)markten thuis. Problemen bestaan voor hen niet, alleen uitdagingen. Alles gaat in goed overleg en hun adviezen en voorstellen zijn praktisch, met oog voor de portemonnee van de klant. Bij een volgende klus zullen wij hen zeker weer benaderen.
Anneke van Groningen Anneke van Groningen uit Mijdrecht schreef op 5 mei 2018 om 18:20
Wat kunnen ze niet, dan ben je sneller klaar. 11 jaar geleden bij ons begonnen. Badkamers gebouwd huis geisoleerd, dakkoepel eruit en nieuw dak in het kantoor gebouwd. Van 2 kleine kamertjes een prachtig kamer gemaakt en dat 2 x. Dorpels vervangen. En nog steeds als er onderhoud is of iets aan vervanging toe ik App en zij draaien er hun handen niet voor om. Toppers.
Orna Orna uit Amstelveen schreef op 29 april 2018 om 09:44
Ruud heeft bij ons verschillende kasten gemonteerd en op maat gemaakt: keuken, badkamer, slaapkamer en een prachtige boekenkast. Ruud adviseert en denkt mee, hij geeft praktische oplossingen ( beter voor jouw portemonnee). Hij werkt netjes en zeer precies! Wij zijn zeer blij met het resultaat, dus een echte aanrader!!
Miltenburg Miltenburg uit Amersfoort schreef op 18 april 2018 om 20:56
Ik heb me Ikea keuken door Ruud en Pim laten plaatsen. Door hun kennis heb ik nu een op maat gemaakte keuken, wat niet goed was hebben zij met hun kennis pasgemaakt. Cn montage is echt om aan te raden!!! Werken snel en houden afspraak.
Roel Roel uit amsterdam schreef op 18 april 2018 om 20:35
wij heb zoveel plezier van onze nieuwe badkamer en toilet, wat een vak mensen!!!
Anke Anke uit Amstelveen schreef op 18 april 2018 om 09:51
CN Montage heeft een schitterende badkamer en toilet gerealiseerd. Ruud denkt met de klant mee, heeft oog voor detail en zoekt met hen naar de meest praktische-, doelmatige- en economische oplossing. Ruud en Pim zijn veelzijdige vakmensen, zeer precies, netjes, hardwerkend, die elkaar prima aanvullen. Het resultaat is dan geheel naar de wensen van de klant. Een absolute aanrader.
Marina Marina uit Cukemborg schreef op 14 april 2018 om 20:59
De heren van cn montage hebben een hele mooie badkamer gemaakt en ruimde elke dag alles netjes op. Kan cn zeker aan bevelen
marina hartman marina hartman uit uithoorn schreef op 5 maart 2018 om 11:24
CN Montage heeft bij ons een gehele verbouwing gedaan, de heren werken zeer gestructureerd en ruimde elke dag alle troep op.Ruud en Pim bedankt voor ons nieuwe paleisje
Tom Tom schreef op 12 februari 2018 om 10:06
CN montage heeft voor ons een prachtige badkamer gerealiseerd! Vakmensen met oog voor detail, zeker een aanrader!