Verbouwing in Uithoorn? CN Montage helpt u bij verbouwingen en timmerwerken

CN Montage helpt u graag bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand in de regio Uithoorn. Onder verbouwing vallen natuurlijk een hoop verschillende klussen. Waar moet u aan denken als wij het over verbouwingen hebben? Onder verbouwingen verstaan wij onder andere het afwerken of afbouwen van uw woning, zolder of schuur, het vervangen van schuttingen, vlonders. Maar ook het plaatsen van hang- en sluitwerk of het renoveren van uw dakkapel. Zoals u kunt lezen zijn wij van alle markten thuis. U kunt ons bijvoorbeeld ook bellen voor het ophangen van uw schilderijen of gordijnen!

Kort samengevat kunt u bij CN Montage terecht met de volgende klussen:

Verbouwing en timmerwerken voor bedrijven en woningbouwverenigingen

Ook voor bedrijven en woningbouwverenigingen zijn onze verbouwingen en timmerwerken interessant. Wij verbouwen graag uw bedrijfspand. Ook zijn wij in te huren als onderdeel van het onderhoudsteam van uw woningbouwvereniging.

Wist u dat u ook voor facilitaire diensten bij ons terecht kunt?

Verbouwing op stapel? CN Montage bellen!

Bent u van plan op termijn met uw verbouwing te starten? Neem dan contact op met CN Montage! U knut ons bereiken op 0297 520 692 of stuur een email naar info@cnmontage.nl. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig werk af tegen scherpe en realistische tarieven. Graag brengen wij een offerte uit voor uw verbouwing en nemen alle mogelijkheden met u door.