Interieurbouw Amstelveen

Voor uw interieur op maat bent u bij CN Montage aan het juiste adres. Wij zijn specialist in keukens, sanitair, timmer- en verbouwklussen in Amstelveen. Ons grote voordeel is onze flexibele opstelling. Wij installeren en vervangen namelijk ook bestaande, nieuwe en door u zelf ingekochte materialen. Hierbij kunt u denken aan keukens, sanitair en alle apparatuur. Ook in het leveren van merken zijn wij flexibel, inclusief garantie bij de oplevering.

Ontwerpen keukens en badkamers

Interieurbouw Amstelveen, oftewel CN Montage, kan uw badkamer of keuken ontwerpen. Heeft u wensen, vereist de beschikbare ruimte bepaalde eisen, wilt u iets unieks? Wij kunnen, na overleg met u, een schitterend ontwerp tekenen. Van schets tot realisatie, CN Montage heeft het allemaal in huis. Denk ook aan montage en afbouw van uw interieur zoals systeemwanden, walk-in closets, kasten op maat en designmeubelen. Heeft u ideeën en inspiratie? Maak een afspraak en geef uw wensen weer. Wij maken uw verbouwproject tot een succes!

Uw klusser in Amstelveen

CN Montage gaat als volgt te werk. Eerst maken we een afspraak en inventariseren de werkzaamheden, welke wij verwerken in een vrijblijvende offerte op maat. Maak al uw wensen en ideeën aan ons kenbaar, voor het perfecte resultaat. Wilt u zelf sanitair, tegels of de gehele keuken aanschaffen? Dat kan ook bij ons. CN Montage zorgt ervoor dat het loodgieterswerk, stukadoorswerkzaamheden, tegelzetten en de montage van meubelen, kranen en elektra uitgevoerd wordt. Neem contact op voor interieurbouw Amstelveen.

Contact interieurbouw Amstelveen

Heeft u interesse in de werkzaamheden van CN Montage voor uw interieurbouw Amstelveen, Uithoorn of Mijdrecht? Bel 0297 520 692 of mail info@cnmontage.nl. Ook verbouwingen of timmerwerk aan uw woning of bedrijfspand kunnen wij uitvoeren. Denk hierbij aan het afwerken van de zolder, daklekkage repareren, schilderijen en gordijnen ophangen, dakkapel renoveren, laminaat leggen, deuren leveren en afhangen en schuttingen vervangen. Wat voor klussen u ook heeft, bespreek de mogelijkheden met CN Montage. Gegarandeerd service en betrouwbaarheid.