CN Montage monteert uw keuken af in Mijdrecht en omstreken!

Heeft u een mooi keuken gezien bij een bezoek aan een meubelboulevard? Of misschien bent u bij de Ikea langs geweest en heeft u daar een schitterende keuken gezien. Wat weerhoudt u dan om deze keuken te kopen? Het sjouwen met een bouwpakket? Inmiddels brengen de meeste bedrijven de keuken bij u thuis. Maar dan moet de keuken worden afgemonteerd… En daar zit vaak de weerstand. En weet u wat u dan zo snel mogelijk moet doen? CN Montage uit Mijdrecht bellen! Wij monteren uw nieuwe keuken graag voor u af. Het mooie is dat wij ook het loodgieterswerk kunnen verzorgen en alle andere zaken die bij het afmonteren komen kijken zoals het tegelen of stucwerk van uw nieuwe keuken.

Het is heel verstandig om het afmonteren van uw keuken uit te besteden aan een professional. Wij monteren al jarenlang keukens af en weten waar we rekening mee moeten houden. Het inhangen van de kasten en de deuren en het waterpas zetten van het keukenblok is secuur werk en moet echt goed gebeuren. Denkt u ook aan de eventuele gas- en elektra aansluitingen.

Uw bestaande keuken opknappen? CN Montage monteert nieuwe keukendelen voor u

Heeft u uitbreidingswensen met betrekking tot uw bestaande keuken? Of is sommige inbouwapparatuur aan vervanging toe? Geen probleem! CN Montage monteert de nieuwe keukendelen voor u af. Wij kunnen ook eventuele nieuwe keukenapparatuur leveren en deze voor u aansluiten.

Gebruik maken van keukenmontage van CN Montage? Waar te beginnen?

Wij komen altijd eerst even langs voor het opnemen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken; bijvoorbeeld: u koopt zelf de keuken en de tegels, wij regelen het loodgieterswerk, stukadoor, tegelzetter en de montage van alle meubelen, kranen et cetera.

Alle gegevens en wensen worden door ons duidelijk in een offerte verwerkt. De offerte wordt u per post en/of e-mail toegezonden, waarna de uiteindelijke beslissing in uw handen ligt.

Interesse in keukenmontage van CN Montage? Neem direct contact met ons op! U kunt ons bellen op 0297 520 692 of stuur ons een email naar info@cnmontage.nl.