Kies voor CN Montage, kies voor maatwerk

CN Montage staat voor kwalitatief maatwerk voor nieuwe keukens in Amstelveen. Ons maatwerk houdt onder ander in dat we u bijstaan bij verschillende werkzaamheden. Heeft u onlangs een nieuwe keuken in Amstelveen gekocht en wilt u deze laten plaatsen? CN Montage kan u helpen. Is uw oven, vaatwasser of magnetron kapot en moet dit gerepareerd worden? CN Montage staat voor u klaar. Bent u eindelijk in de mogelijkheid om de keuken van uw dromen te laten realiseren? CN Montage maakt voor u deze droomkeuken op maat. Ook voor keuken montage of renovatie zijn wij het meest geschikte bedrijf voor de klus. Het maakt ons overigens niet uit waar u de keukenapparatuur, het keukenblok of de -kastjes vandaan heeft: wij bezitten de expertise om uw keuken in Amstelveen optimaal te realiseren.

Uw specialist in keukens bij Amstelveen

CN Montage is niet zomaar een bedrijf dat men kan benaderen om keukens te laten plaatsen in Amstelveen. Ons bedrijf levert maatwerk en is tevens een ware keuken- en badkamerspecialist. Dit houdt in dat we bergen ervaring hebben in keuken montage en renovatie. Al vele klanten hebben we naar tevredenheid geholpen. Bijvoorbeeld door een prachtig keukenontwerp op maat. Dankzij onze ervaring weten we precies welke uitdagingen kunnen ontstaan bij de realisatie van een keuken en bezitten we de kennis om dit efficiënt op te lossen. Al deze ervaring zetten we ook in voor uw keuken in Amstelveen.

CN Montage verricht alle keukenwerkzaamheden

CN Montage is in staat elke klant te voorzien van fantastisch maatwerk. Hoe? Omdat we alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden voor uw keuken, op ons nemen. Denk aan de keuken door ons laten plaatsen, keuken montage of renovatie. De werkzaamheden die wij vervolgens verrichten, zijn het stukadoorswerk, het tegelzetten, loodgieterswerk, kranen installeren en de montage van kasten en meubels. Doordat we alles zelf uitvoeren, kunnen we voor uw keuken in Amstelveen alle werkzaamheden perfect op elkaar afstemmen

Voor uw keuken in Amstelveen een vrijblijvende offerte

Uiteraard wilt u, voordat u ons inschakelt voor uw keuken op maat in Amstelveen, een duidelijk overzicht van de kosten ontvangen. Omdat wij ook hierin maatwerk belangrijk vinden, is onze eerste bezichtiging van uw keuken, het bespreken van uw wensen en het opstellen van de offerte, geheel vrijblijvend. Ook wanneer wij het gehele ontwerp van uw keuken op maat uitvoeren. U kunt ons benaderen om de keuken te laten plaatsen, voor een keuken renovatie of montage. Wilt u ook gebruikmaken van ons excellente maatwerk? Bel naar: 0297-520692. Of e-mail naar: info@cnmontage.nl.