CN Montage: professioneel keukenspecialist

Tegenwoordig worden keuken weleens het hart van het huis genoemd. In keukens wordt namelijk niet alleen gekookt, het is ook de plek waar u gezellig kunt samenzijn. Als u een nieuwe keuken in Badhoevedorp wilt laten plaatsen, dan bent u bij CN Montage in professionele handen. Wilt u niet iemand inschakelen om de keuken in Badhoevedorp te laten plaatsen, maar heeft u iemand nodig voor bijvoorbeeld de montage van keukenkastjes? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Tevens zijn wij ook te benaderen voor een complete keuken renovatie. Als laatste helpen wij klanten graag aan een prachtig ontwerp voor een nieuwe keuken op maat. Zoals u leest heeft u veel mogelijkheden bij CN Montage en dat is ook ons streven: excellent maatwerk leveren.

Al een keuken ingekocht?

Heeft u al een mooie keuken op het oog voor uw woning in Badhoevedorp? Dat is geweldig! Weet u ook al door wie u de keuken wilt laten plaatsen? Het is mogelijk dat de aanbieder van uw keuken dit doet, maar wellicht behoort het toch niet tot de mogelijkheden. In dat geval kunt u ons de keuken laten plaatsen in Badhoevedorp. Het komt voor dat een aanbieder aanbiedt om de keuken te plaatsen, maar klanten toch voor ons kiezen. Dat komt omdat ze weten dat wij dé keukenspecialist zijn die altijd goede service en kwaliteit biedt.

Zijn keukenonderdelen stuk bij u in Badhoevedorp?

Zijn er bepaalde keukenonderdelen bij u in Badhoevedorp stuk? Denk aan uw vaatwasser, oven, magnetron of keukenblad. CN Montage kan vervangend apparatuur leveren en monteren voor uw keuken in Badhoevedorp. U kunt ons ook inschakelen voor het vervangen van kastdeuren, lades of een aanrechtblad.

Realiseer uw droomkeuken op maat

Bent u eindelijk in staat om uw droomkeuken te realiseren? CN Montage kan u helpen met perfect maatwerk. Als u ons de klus laat uitvoeren, heeft u geen ander bedrijf meer nodig. Wij maken voor u het ontwerp van uw keuken op maat en nemen de gehele uitvoering op ons zoals stukadoren, tegelzetten, loodgieterswerk, elektra aansluiten en de gehele montage. Wij kunnen voor u een geheel nieuwe keuken bouwen of plaatsen of u schakelt ons in voor een keuken renovatie op maat.

Neem contact op voor uw keuken in Badhoevedorp

Als u een keukenspecialist zoekt voor een keuken laten plaatsen, een keuken renovatie of montage, dan bent u bij CN Montage helemaal goed. Daarnaast realiseren we graag uw droomkeuken op maat in Badhoevedorp en kunnen we deze zelfs voor u ontwerpen. Bel ons voor meer informatie: 0297-520692 of stuur een e-mail naar: info@cnmontage.nl.