Uw keuken verbouwen? CN Montage staat voor u klaar!

Wilt u uw keuken verbouwen of moet er een compleet nieuwe keuken gemonteerd worden? Bent u zelf helemaal geen klusser of wilt u gewoon dat uw keuken professioneel en compleet wordt opgeleverd? Dan staat CN Montage voor u klaar!

Keuken montage

Heeft u een nieuw huis gekocht? Dan is de kans groot dat u zelf een keuken kunt uitzoeken en dat deze gemonteerd moet worden. Maar ook in uw bestaande woning kunt u er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe keuken te laten plaatsen. CN Montage heeft ruime ervaring in het plaatsen en monteren van keukens. Van het plaatsen van de keuken, tot het aanleggen van de elektra en leidingen en het installeren van de apparatuur, wij leveren de keuken geheel gebruiksklaar op!

Keuken verbouwen

Wilt u uw bestaande keuken verbouwen? Wilt u bijvoorbeeld nieuwe apparatuur, een ander aanrechtblad of nieuwe keukenkastjes? Ook dan bent u bij CN Montage aan het juiste adres! Wij kunnen u adviseren over de beste producten en monteren deze graag voor u. Onze vakkundige en vriendelijke monteurs leveren uw keuken graag volledig gebruiksklaar op. CN Montage is professioneel en betrouwbaar en wij weten als geen ander om te gaan met de veelvoorkomende uitdagingen die tijdens het verbouwen van een keuken voor kunnen komen.

  • Ruime ervaring
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Montage en installatie
  • Voor een compleet gemonteerde keuken

Onze werkwijze

Wanneer u uw nieuwe keuken door ons wilt laten monteren of uw keuken wilt verbouwen, bent u bij ons aan het juiste adres. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Hierna zullen we een offerte opmaken, welke uiteraard geheel vrijblijvend is. Naast het monteren of verbouwen van keukens, zijn wij u ook voor het verbouwen of plaatsen van uw badkamer graag van dienst.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0297 520 692 of een e-mail te sturen. Ook kunt u uw telefoonnummer achterlaten, zodat wij u kunnen terugbellen.