Keukenmontage Amstelveen

Keukenmontage is een specialistisch vak. Het netjes afmonteren is een echt monnikenwerk. Denkt u hierbij aan het waterpas zetten van uw keuken, maar ook het inhangen van de kasten en de deuren.  CN Montage zorgt er dan ook voor dat uw keuken netjes en professioneel wordt gemonteerd. CN Montage heeft jarenlange ervaring in het monteren van alle soorten en maten keukens in de regio Amstelveen. De keuken is één van de meest gebruikte ruimtes in uw woning. Daarom is het zo belangrijk dat uw keuken niet alleen functioneel is, maar ook prettig is om in te verblijven. Daarom kiest u voor CN Montage.

Keukenmontage door CN Montage in de regio Amstelveen

Waarom zou u uw keuken laten monteren door CN Montage? Simpel! CN Montage opereert vanuit Uithoorn. Slechts een steenworp afstand van Amstelveen vandaan. Wij zijn dus altijd in de buurt en bereikbaar voor u. Daarnaast stellen wij ons bijzonder flexibel op tijdens uw keukenmontage.  Wij installeren bestaand, nieuw en door u zelf ingekochte materialen en apparatuur voor uw keuken. Ook voor eventuele vervanging van alleen een aanrechtblad kunt u gerust CN Montage bellen. Wilt u dat wij apparatuur en materialen leveren? Geen probleem! Wij leveren alle apparatuur en merken met garantie. Ook ontwerpen wij uw keuken naar uw wens.

Gebruik maken van keukenmontage van CN Montage? Waar te beginnen?

Wij komen altijd eerst even langs voor het opnemen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken; bijvoorbeeld: u koopt zelf de keuken en de tegels, wij regelen het loodgieterswerk, stukadoor, tegelzetter en de montage van alle meubelen, kranen et cetera.

Alle gegevens en wensen worden door ons duidelijk in een offerte verwerkt. De offerte wordt u per post en/of e-mail toegezonden, waarna de uiteindelijke beslissing in uw handen ligt.

Interesse in keukenmontage van CN Montage? Neem direct contact met ons op!