Keukenmontage Mijdrecht

Keukenmontage is een specialistisch vak. CN Montage zorgt er dan ook voor dat uw keuken netjes en professioneel wordt gemonteerd. CN Montage heeft jarenlange ervaring in het monteren van alle soorten en maten keukens. De keuken is één van de meest gebruikte ruimtes in uw woning. Daarom is het zo belangrijk dat uw keuken niet alleen functioneel is, maar ook prettig is om in te verblijven. Daarom kiest u voor CN Montage, wij maken uw keuken geheel voor u op maat in Mijdrecht.

Keukenmontage door CN Montage in Mijdrecht

Waarom zou u uw keuken laten monteren door CN Montage? Simpel! CN Montage opereert vanuit Uithoorn. Slechts een steenworp afstand van het mooie Mijdrecht. Wij zijn dus altijd in de buurt en bereikbaar voor u. Daarnaast stellen wij ons bijzonder flexibel op tijdens uw keukenmontage.  Wij installeren bestaand, nieuw en door u zelf ingekochte materialen en apparatuur voor uw keuken. Ook voor eventuele vervanging van alleen een aanrechtblad kunt u gerust CN Montage bellen. Wilt u dat wij apparatuur en materialen leveren? Geen probleem! Wij leveren alle apparatuur en merken met garantie. Ook ontwerpen wij uw keuken naar uw wens waardoor uw nieuwe keuken geheel op maat is.

Gebruik maken van keukenmontage van CN Montage? Waar te beginnen?

Wij komen altijd eerst even langs voor het opnemen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken; bijvoorbeeld: u koopt zelf de keuken en de tegels, wij regelen het loodgieterswerk, stukadoor, tegelzetter en de montage van alle meubelen, kranen et cetera.

Alle gegevens en wensen worden door ons duidelijk in een offerte verwerkt. De offerte wordt u per post en/of e-mail toegezonden, waarna de uiteindelijke beslissing in uw handen ligt.

Interesse in keukenmontage van CN Montage? Neem direct contact met ons op!