Keukenrenovatie

Is uw keuken aan vernieuwing toe? In plaats van een hele nieuwe keuken te nemen kunt u er ook eens over denken om uw bestaande keuken te laten renoveren. CN Montage is specialist in keukens en sanitair en wij helpen u graag bij de realisatie van uw droomkeuken!

Goedkoper en snel resultaat

Een keuken renoveren is een goedkopere en snellere oplossing dan de aankoop van een compleet nieuwe keuken, met nagenoeg hetzelfde resultaat! Uw keuken kan er namelijk al binnen één dag heel anders uitzien. Een keukenrenovatie geeft uw keuken een heel andere uitstraling en het kan de functionaliteit en het gebruiksgemak ook aanzienlijk verbeteren. Denk bijvoorbeeld eens aan andere kastdeuren of het inbouwen van een vaatwasser. CN Montage kan u hiermee van dienst zijn en u adviseren betreffende de mogelijkheden.

Voordelen CN Montage

Allereerst is CN Montage een echte vakkundige specialist. Wij hebben veel ervaring en weten dan ook als geen ander om te gaan met veelvoorkomende uitdagingen die de renovatie van een keuken met zich meebrengt.

Wij komen sowieso altijd bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u te maken. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en leren wij uw persoonlijke smaak kennen. Aan de hand hiervan zijn wij prima in staat een passend voorstel te maken voor u. De offerte wordt u per post en/of mail toegezonden, waarna de uiteindelijke beslissing in uw handen ligt.

In de offerte nemen wij op of u ervoor kiest om zelf keukenmateriaal aan te schaffen of dit door ons te laten doen. Hierin zijn wij dus uiterst flexibel. Uiteraard kunnen wij u ook van advies voorzien betreffende de producten die u zelf kunt inkopen. Reeds gekochte inbouwapparatuur kunnen wij ook voor u monteren.

Contact keukenrenovatie

Laat uw keuken renoveren door CN Montage. Wij zijn werkzaam in de regio Uithoorn, Amstelveen, Mijdrecht en omgeving. Heeft u interesse en wilt u zich graag laten adviseren? Neem dan contact op door te bellen met 0297 520 692 of een mail te sturen naar info@cnmontage.nl. Wij, van CN Montage, staan voor u klaar.