CN montage is een specialist in keukens !

Als u er over denkt om uw keuken te vernieuwen is het fijn om met een echte specialist in keukens in zee te gaan. Waarom? Simpel! Ervaring telt. CN Montage weet als geen ander hoe om te gaan met alle veel voorkomende uitdagingen die de montage van een keuken met zich meebrengt.

Ook uw eigen keukens snel door CN Montage ingebouwd

Wist u dat wij enorm flexibel zijn als het gaat om materiaalkeuze? CN Montage installeert ook door u zelf ingekochte keukens. Heeft u zelf een mooie keuken set gezien en wilt u deze alleen laten afmonteren? Geen enkel probleem! Uiteraard kunnen wij u adviseren over de verschillende producten die u zelf kunt inkopen. Zo zorgen we ervoor dat u niet met rommel komt te zitten en wij prettig kunnen werken!

Ook voor aanpassingen aan keukens is CN Montage een juiste keuze

Is uw oven, magnetron, vaatwasser of overige inbouwapparatuur kapot? CN Montage levert en monteert vervangende apparatuur. Ook voor het vervangen van alleen een aanrechtblad of kastdeuren kunt u ons bellen.

Hoe werkt CN Montage?

Als eerste komen wij bij u langs voor het opnemen van een offerte. Deze offerte opname kost u € 75.00 maar bij acceptatie van de offerte word dit bedrag weer op mindering gebracht van de factuur. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken; bijvoorbeeld: u koopt zelf de keuken en de tegels, wij regelen het loodgieterswerk, tegelzetter en de montage van alle meubelen, kranen e.d.

Alle gegevens en wensen worden door ons duidelijk in een offerte verwerkt. De offerte wordt u per post en/of mail toegezonden, waarna de uiteindelijke beslissing in uw handen ligt.

Meer informatie over keukens?

Wilt u meer weten welke mogelijkheden wij bieden betreffende de inbouw van een keuken of? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0297 520 692, wij staan u graag te woord. U kunt ook altijd een mail sturen naar info@cnmontage.nl.