Klusbedrijf Uithoorn: CN Montage

CN Montage is hét klusbedrijf in Uithoorn! Voor al uw werkzaamheden in en om uw pand bent u bij ons aan het juiste adres! CN Montage is gespecialiseerd in keukens en sanitair, timmer- en verbouwwerkzaamheden en maatwerk interieur. Wij leveren ons uitgebreide pakket aan diensten aan zowel particulieren en bedrijven. CN montage hanteert een flexibele opstelling die u niet vaak bij andere bedrijven tegenkomt. Zo installeren wij bestaande, nieuwe en door u zelf ingekochte materialen zoals sanitair, keukens en apparatuur.

Keukens en sanitair

Als u uw keuken, badkamer of toilet gaat renoveren wilt u natuurlijk in zee gaan met een echte specialist. Als u met ons, CN Montage, in zee gaat bent u verzekerd van een specialistische vakman. CN Montage weet als geen ander hoe om te gaan met alle veelvoorkomende uitdagingen die de montage van een keuken, toilet of badkamer met zich meebrengt. Wij monteren zowel door u zelf ingekochte keukens en sanitair als door ons ingekochte. Ook defecte inbouwapparatuur kunnen we vervangen en monteren. Het ontwerp van keukens en sanitair kunnen wij u ook uit handen nemen. Tal van mogelijkheden dus bij dit klusbedrijf uit Uithoorn.

Timmer- en verbouwwerkzaamheden

CN Montage helpt u graag bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand in de regio Uithoorn. Onder verbouwing vallen natuurlijk een hoop verschillende klussen. Diensten die wij aanbieden: afwerking zolder, dak lekkage, renovatie dakkapel, laminaatvloeren leggen, reparaties kozijnen, plaatsen van radiatoren, ophangen van schilderijen en gordijnen, leveren en afhangen van deuren. Maar ook het vervangen van schuttingen, hang- en sluitwerk, boeidelen of dakgoten.

Maatwerk interieur

Maatwerk interieur of maatwerk interieurbouw is het vakgebied waar CN Montage bekend om is geworden. Het monteren en afbouwen van op maat ontworpen interieurs behoeft vakmanschap en ervaring. Wij verzorgen de montage en afbouw van onder andere designmeubelen, systeemwanden, walk-in closets en kasten op maat.

Over CN Montage – uw klusbedrijf Uithoorn en omgeving

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Dan komen wij graag bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren. Vervolgens werken wij de werkzaamheden uit tot een nette offerte. Dit doen wij geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen! Tijdens ons gesprek kunt u al uw wensen en eisen kenbaar maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw persoonlijke wensen werkelijkheid te maken! U kunt ons ook bellen op 0297 520 692 of een email sturen naar  info@cnmontage.nl.