Kozijnreparatie

Bent u plekjes met houtrot tegengekomen in uw kozijnen of zijn deze op een andere manier beschadigd geraakt? Veel mensen denken dat het dan het nodig is om hun kozijnen te laten vervangen. Echter kunnen houtrot en andere beschadigingen in veel gevallen gewoon gerepareerd worden. Zo verkeert 95{3bc7bcceaf9bb1f53a98e54266d4f2b6cdc2a90a3fd54702be3e3080aaac7962} van het hout van een kozijn met houtrot meestal nog in goede staat. Het is dan zonde en onnodig om deze te laten vervangen. Ook het laten vervangen van glas hoeft geen reden te zijn om uw kozijnen te laten vervangen. Glas kan namelijk in bijna alle gevallen worden vervangen in uw bestaande kozijn.

Laat uw kozijn dus repareren in plaats van vervangen, maar wel door een professionele en ervaren partij. Schakel bij beschadigingen aan uw kozijn daarom de vakmensen van CN Montage in. Wij komen dan bij u langs om de situatie te inventariseren en uw kozijn te repareren.

De voordelen van kozijnreparatie

Het laten repareren van uw kozijn heeft vele voordelen, zeker ten opzichte van kozijnvervanging. Hieronder een opsomming van de voordelen:

  • Met het repareren van kozijnen bespaart u veel geld, aangezien het veel goedkoper is dan het laten vervangen van kozijnen.
  • Het repareren van kozijnen zorgt voor veel minder overlast dan het vervangen van kozijnen. Bij kozijnvervanging moeten het kozijn en de ruit namelijk verwijderd worden. Daarnaast kan kozijnreparatie vanaf buiten worden uitgevoerd, waardoor u binnen geen overlast heeft.
  • Bij kozijnreparatie is er minder kans op verdere beschadigingen, zoals schade aan het stuc- en tegelwerk en vensterbanken. Deze kans is groter bij kozijnvervanging.
  • Wanneer u kiest voor reparatie, kiest u voor een milieuvriendelijke optie. Goed hout hoeft namelijk niet weggegooid te worden. Daarnaast krijgt u bij kozijnvervanging waarschijnlijk een kunststof kozijn. Het maken van deze kozijnen is meer belastend voor het milieu.

Overige werkzaamheden van CN Montage

Heeft u, naast laten het repareren van uw kozijn(en), nog meer klussen liggen? Ook dan kan CN Montage u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei werkzaamheden in- en rondom uw woning of bedrijfspand. U kunt bijvoorbeeld denken aan het installeren van keukens, badkamers en sanitair, maar ook aan timmer- en verbouwwerkzaamheden, loodgieterswerk, stucwerk, tegelzetten en het op maat maken en monteren van interieur.

Meer informatie over kozijnreparatie?

Wilt u uw kozijn laten repareren, maar wilt u graag eerst nog meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met CN Montage voor een vrijblijvende offerte. U kunt uiteraard ook mailen naar info@cnmontage.nl of bellen naar 0297 520 692. CN Montage helpt u dan graag verder!