Maatwerk interieur door CN Montage

Maatwerk interieur of interieurbouw is het vakgebied waar CN Montage bekend om is geworden. Het monteren en afbouwen van op maat ontworpen interieurs behoeft vakmanschap en ervaring. Niet elk bouwbedrijf is hier geschikt voor. Inmiddels verzorgt CN Montage voor diverse Nederlandse en Italiaanse bedrijven de montage en afbouw van onder andere designmeubelen, systeemwanden, walk-in closets en kasten op maat.

Interesse in een maatwerk interieur?

Heeft u interesse in een maatwerk interieur? Laat CN Montage u dan volledig ontzorgen. Wij brengen u in contact met diverse dealers van maatwerk interieur. Alles wat zij kunnen bedenken, kunnen wij afbouwen en monteren. Wij zorgen voor de correcte afhandeling en levering en zorgen ervoor dat uw ontworpen interieur netjes en volgens tekening wordt gemonteerd. Wilt u echt iets speciaals? Dan kunnen wij voor u, en samen mét u een schitterend ontwerp maken. Zo houden wij de gehele productie van uw interieur binnen eigen beheer.

Offerte maatwerk interieur

Heeft u interesse in een mooie inloopkast, of heeft u een eigen idee met betrekking tot het ontwerpen van een nieuw t.v. meubel, tafel of stoel? Neem dan gerust contact op met CN Montage uit Uithoorn. Wij weten zeker dat wij uw idee kunnen omzetten naar de realiteit! Wilt u meer informatie? Kijkt u dan eens op onze producten pagina of neem een kijkje bij onze foto’s.
Heeft u nog vragen? Bel ons op 0297 520 692 of stuur een email naar  info@cnmontage.nl. Wij staan u graag te woord!