Behoefte aan nieuw sanitair in Aalsmeer?

Heeft u interesse in een nieuwe badkamer of een gerenoveerd toilet in Aalsmeer? Kom dan in contact met CN Montage. Wij installeren of renoveren uw sanitair precies zoals u wenst. U kunt ons inschakelen van A tot Z. Wij denken met u mee tijdens het ontwerp van uw badkamer, maar wij zijn ook uw partner voor de puntjes op de i tijdens de installatie. Heeft u al bepaalde badkamermeubels, tegels en accessoires gevonden die u vakkundig gemonteerd wilt hebben? Ook dan zijn wij uw partner. Kortom, laat ons de installatie van uw sanitair in Aalsmeer verzorgen!

Voor alle klussen aan uw sanitair

Is het tijd uw badkamer in Aalsmeer te laten renoveren? Wij helpen u graag. Wij gaan samen met u op zoek naar een mooi ontwerp en de beste materialen. Ook als u al nieuw sanitair op het oog of zelfs in huis heeft, verzorgen wij graag de installatie. Al het werk nemen wij u uit handen. Het stucwerk, het leggen van de tegels en het plaatsen van uw sanitair. Wij zijn niet gebonden aan een sanitairleverancier. Daarnaast werken wij met maar één contactpersoon, zodat u nauwkeurig kunt afspreken hoe uw maatwerk badkamer eruit moet komen te zien. Kortom, laat ons deze installatie verzorgen!

Uw partner voor de installatie en de renovatie

Als u een compleet nieuwe badkamer of toiletruimte wenst, zijn wij graag uw professionele partner. Maar ook als u slechts een bepaald onderdeel vervangen wilt hebben, bent u bij ons aan het juiste adres. Wenst u bijvoorbeeld een groter bad? Of heeft u interesse in een waterbesparende regendouche? Of moet uw badkamermeubel nodig worden vervangen? Wat uw wensen ook zijn in Aalsmeer, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan voor maatwerk, schakelen snel en vertrekken pas weer als u volledig tevreden bent met de installatie van uw sanitair. Geef aan ons door wat uw wensen zijn, dan komen wij naar Aalsmeer met een volledig vrijblijvende offerte!

Laat ons uw sanitair installeren in Aalsmeer

Is het tijd voor een nieuwe, unieke badkamer in Aalsmeer? Schakel de specialisten van CN Montage in als u verzekerd wilt zijn van maatwerk. Wanneer mogen wij bij u langskomen voor de installatie? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, bel naar 0297-520692 of stuur een e-mail naar info@cnmontage.nl. Wij installeren of renoveren graag uw sanitair in Aalsmeer!