Is het tijd voor nieuw sanitair in Amstelveen?

Bent u op zoek naar een vakman voor uw sanitair in Amstelveen? Zoek dan niet verder. U bent terecht gekomen bij CN Montage. Uw sanitair installatie ligt bij onze specialisten in goede handen. Wij denken met u mee en realiseren altijd maatwerk. Ook als u een renovatie op de planning heeft staan, staan wij voor u klaar. Wilt u elders in Nederland uw sanitair aanschaffen? Geen probleem! Wij monteren deze graag vakkundig voor u. Dit maakt van ons uw flexibele en veelzijdige partner. Wanneer mogen wij de installatie van uw sanitair in Amstelveen verzorgen?

Voor alle klussen aan uw sanitair

Als uw badkamer in Amstelveen volledig gerenoveerd moet worden, maar u daar niet zelf de tijd, kunde of kracht voor heeft, dan raden wij u aan onze specialist hiervoor in te schakelen. U heeft aan ons genoeg voor de gehele klus. Wij geven u desgewenst advies over de indeling en de materialen. Wij stucen de muren, leggen de tegels en installeren uw gewenste sanitair. U heeft bij ons aan één contactpersoon genoeg. Ook maakt het ons niet uit bij welke leverancier u uw sanitair heeft gehaald. Wij werken flexibel, maar tegelijkertijd uiterst nauwkeurig. Kortom, schakel ons in als u een badkamer op maat wenst.

Wordt het een installatie of een renovatie?

Heeft u behoefte aan een compleet nieuwe badkamer? Of moet er alleen wat gerenoveerd worden? In beide gevallen bieden wij de uitkomst. Geef aan ons door waar u naar op zoek bent. Een sfeervolle, mediterrane douche? Een strakke, stijlvolle badkuip? Of bent u benieuwd naar zo’n waterbesparende regendouche? Wij komen graag naar Amstelveen om uw wensen te bespreken en uw badkamer of toiletruimte op te meten. Naar aanleiding daarvan stellen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten en komt u na de installatie niet voor vervelende verrassingen te staan. Wanneer heeft u ons nodig in Amstelveen? Maak direct een afspraak!

Schakel ons in voor de sanitair installatie in Amstelveen

Heeft u behoefte aan een maatwerk badkamer of toiletruimte in Amstelveen? Neem dan contact op met CN Montage. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan via het online contactformulier. Met vragen mag u bellen naar 0297-520692 of mailen naar info@cnmontage.nl. Wij komen graag voor uw gewenste installatie of renovatie naar Amstelveen!