Uitgekeken op uw sanitair in Badhoevedorp?

Bent u een beetje uitgekeken op uw sanitair in Badhoevedorp? Heeft u al een bepaald nieuw sanitair op het oog? Dan is het essentieel dat de installatie hiervan perfect wordt verzorgd. Schakel hiervoor de specialisten van CN Montage in. Wij bieden advies en leveren maatwerk. Wilt u slechts enkele elementen in uw toiletruimte of badkamer gerenoveerd hebben? Ook dan bieden we uitkomst. Kortom, schakel onze complete service vandaag nog in voor de installatie of de renovatie van uw sanitair in Badhoevedorp.

Als nieuw sanitair nodig is

Soms is het nodig een badkamer volledig nieuw in te richten. Als u een casco nieuwbouwwoning in Badhoevedorp heeft gekocht bijvoorbeeld. Het is dan helemaal aan u welk sanitair u uitkiest. Heeft u een huis aangeschaft, waarin de badkamer zeer verouderd is? Ook dan is het verstandig te kiezen voor een complete verbouwing. Schakel ons in als u advies wenst over de indeling, de materialen en de laatste trends. Wij stellen graag samen met u uw favoriete badkamer en toiletruimte samen. Maar ook als u al precies weet wat u waar geplaatst wilt hebben, verzorgen wij uiterst vakkundig de installatie. Van het loodgieterswerk tot het leggen van de tegels. Wij opereren onafhankelijk van sanitairleveranciers en communiceren met u via één contactpersoon. Spreekt deze aanpak u aan? Schakel ons in!

Als een volledige installatie niet nodig is

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u nog best gelukkig bent met uw badkamer. Helaas is er dat ene dingetje dat net niet volledig aan uw wensen voldoet. Uw badkamermeubel hangt een beetje scheef, bijvoorbeeld. Of uw toilet oogt misschien niet zo fris meer. Of u bent geïnteresseerd in een grote regendouche. Wat uw reden ook mag zijn, wij rijden graag naar Badhoevedorp om uw badkamer te renoveren. U vertelt ons eerst wat uw wensen zijn, wij wijzen u op onze mogelijkheden. Vervolgens overhandigen wij u een geheel vrijblijvende offerte. Gaat u hiermee akkoord? Dan kan de installatie van uw sanitair beginnen! Wanneer wenst u ons in Badhoevedorp te ontvangen?

Schakel ons in Badhoevedorp in voor de sanitair installatie

Wilt u dat uw toilet of douche perfect gemonteerd wordt in Badhoevedorp? Wilt u uw badkamermeubel laten installeren door een vakman die weet wat maatwerk is? Schakel CN Montage in. Vraag een vrijblijvende offerte via ons online contactformulier aan. Als u vragen heeft, mag u bellen naar 0297-520692 of mailen naar info@cnmontage.nl. Laat ons uw sanitair in Badhoevedorp vakkundig en vlot installeren!