Interesse in nieuw sanitair in Mijdrecht?

Heeft u behoefte aan nieuw sanitair in Mijdrecht? Neem dan contact op met CN Montage. Wij zijn graag uw complete partner als het gaat om uw badkamer en toilet. Wij staan u gedurende het gehele traject bij met advies en vakmanschap. Van het ontwerp tot en met de installatie. Wenst u een complete nieuwe douche, inclusief badkamermeubel, tegelwerk en toilet? Of staat er een renovatie op de planning? Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar. Ook als u al een bepaalde set aangeschaft heeft. Kortom, schakel ons in voor de installatie van uw sanitair in Mijdrecht!

Laat ons uw sanitair installeren

Wilt u uw badkamer in Mijdrecht laten renoveren? En heeft u al ergens een badkamer gezien die aan al uw wensen voldoet? Schakel ons dan in voor de installatie van uw nieuwe badkamer. Wij halen u al het werk uit handen. Wij verrichten het stucwerk, leggen de tegels en plaatsen al uw sanitair. Omdat wij onafhankelijk werken van sanitairleveranciers, pakken wij elke klus op. U heeft bij ons bovendien maar één contactpersoon. Op die manier kunnen wij uw gewenste badkamer of toilet precies op maat maken. Ook als u advies wenst over trends, maten en materialen, bent u bij ons aan het juiste adres. Dus stel samen met ons uw favoriete toiletruimte of badkamer samen!

Naast installatie ook renovatie

Het kan zo zijn dat uw badkamer niet volledig vernieuwd hoeft te worden. Maar toch wilt u enkele zaken graag anders zien. Wilt u uw huidige douche bijvoorbeeld vervangen door een comfortabele regendouche? Is uw bad aan vervanging toe? Of staat het badkamermeubel u niet meer aan? Ook voor een kleine renovatie in Mijdrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren precies dat sanitair dat uw badkamer of toilet weer helemaal naar uw wensen maakt. Bent u overtuigd van onze flexibele aanpak? Laat ons met u meedenken. Wij komen graag naar Mijdrecht om een volledig vrijblijvende offerte op te stellen. Wij horen graag wat uw wensen zijn, dan verzorgen wij graag die sanitair installatie!

Schakel ons in voor uw sanitair in Mijdrecht

Heeft u interesse in een unieke badkamer op maat in Mijdrecht? Neem contact op met de specialisten van CN Montage. Wij denken met u mee, wij zetten de puntjes voor u op de i, en wij zorgen voor een vakkundige installatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 0297-520692 of info@cnmontage.nl. Wij zijn uw specialist voor uw sanitair in Mijdrecht!