Timmerbedrijf Mijdrecht nodig? Schakel CN Montage in!

Timmerbedrijf Mijdrecht | CN Montage is uw vakman in de regio Mijdrecht. Wij hebben ruime kennis en ervaring in praktische klussen in allerlei soorten en maten. Zo kunt u ons inschakelen bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand, bij het afwerken of afbouwen van een pand, bij het vervangen van schuttingen en vlonders, het plaatsen van hang- en sluitwerk of het renoveren van de dakkapel. Ook voor de montage van keukens en sanitair of het plaatsen oven, magnetron of vaatwasser kunt u bij ons terecht. Kortom, voor zowel kleine als grote klussen draaien wij onze hand niet om. Wij staan garant voor een betrouwbare, snelle en efficiënte uitvoering van uw klussen.

Timmerbedrijf Mijdrecht voor maatwerk

Wij komen u graag tegemoet in uw wensen en eisen. Zo monteren wij ook door u zelf ingekochte producten. Of dit nu gaat om keukens, sanitair of vervangende inbouwapparatuur. Wij verzorgen inmiddels de montage voor verscheidene Nederlandse en Italiaanse bedrijven. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het monteren en afbouwen van interieurs die volledig op maat zijn ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan designmeubelen, systeemwanden, walk-in closets of andere kasten op maat. Heeft u interesse in een interieur op maat? Dan kunnen wij u in contact brengen met goede, betrouwbare dealers van maatwerk interieur. Natuurlijk kunnen wij ook een geheel nieuw ontwerp voor u maken. Wij bespreken samen uw wensen en eisen en de mogelijkheden voor uw vernieuwde woning. Dan kunt u straks genieten van een interieur dat geheel naar uw smaak en wens is.

Eerst nog op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij de producten die CN Montage – timmerbedrijf Mijdrecht – levert of kijk eens naar onze foto’s.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u onze timmermannen inhuren? Of bent u benieuwd naar ons advies over de uitvoering van bepaalde klussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag vrijblijvend te woord en zetten onze kennis en ervaring in voor een betrouwbaar antwoord dat u verder helpt. U kunt ons ook bellen op 0297 520 692 of een email sturen naar info@cnmontage.nl.

Graag verwelkomen wij u als nieuwe, tevreden klant.

CN Montage – timmerbedrijf Mijdrecht en omstreken