Timmerbedrijf Uithoorn nodig? CN Montage!

Timmerbedrijf Uithoorn: dan zegt u CN Montage. Wij zijn dé vakman van de regio en nemen u graag al uw praktische klussen uit handen. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van uw woning of bedrijfspand, het afwerken of afbouwen van een pand, het vervangen van schuttingen en vlonders, het plaatsen van hang- en sluitwerk of het renoveren van de dakkapel. Maar ook voor kleinere klussen kunt u bij ons terecht. Zowel voor het ophangen van een schilderij als een grote verbouwing draaien wij onze hand niet om. Nog aantal voorbeelden van onze werkzaamheden;

  • laminaatvloeren leggen;
  • preventief onderhoud;
  • het plaatsen van radiatoren;
  • kozijnreparatie;
  • dakgoten vervangen;
  • wanden verplaatsen;
  • gordijnen ophangen.

Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken of wij lossen het voor u op!

Timmerbedrijf Uithoorn: keukens, sanitair en maatwerk interieur

Naast de standaard verbouw- en timmerprojecten kunt u ook bij ons terecht voor de montage van keukens, sanitair en maatwerk interieur. Zo kunnen wij uw badkamer, keuken, toilet, magnetron, vaatwassen of oven vervangen. Ook door u zelf ingekochte keukens, sanitair en apparatuur monteren wij graag! Wij zijn specialist in het monteren en afbouwen van op maat ontworpen interieurs. Wij verzorgen inmiddels de montage voor verschillende Nederlandse en Italiaanse bedrijven. Hierbij kunt u denken aan montage van designmeubelen, systeemwanden, walk-in closets en andere kasten op maat. Heeft u interesse? Dan brengen wij u graag in contact met diverse dealers van maatwerk interieur. Ook is het mogelijk om samen met u een geheel nieuw ontwerp te maken.

CN Montage inhuren

Wilt u direct een vakman inhuren? Of wilt u eerst meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ons bereiken op  0297 520 692 of stuur ons een email op info@cnmontage.nl.
Wij adviseren graag vanuit onze geruime kennis en ervaring. Onze producten pagina en onze foto’s geven u alvast een goed beeld van onze werkzaamheden.