Wat kost een nieuwe badkamer?

U wilt een nieuwe badkamer, of misschien moeten er wat onderdelen van uw badkamer worden vervangen. Het is natuurlijk belangrijk dat dit goed gebeurt en dat de badkamer er uiteindelijk weer mooi en nieuw uit komt te zien. Dan rijst al snel de vraag; wat kost een badkamer nu eigenlijk? Dat hangt af van een aantal factoren:

Badkamer opknappen of vervangen?

Logischer wijze is een compleet nieuwe badkamer duurder dan dat u de oude badkamer laat renoveren. Heeft u een versleten douchecabine of verouderd toilet? Dan volstaat het misschien wel om alleen deze onderdelen te laten vervangen. Als u echter een compleet nieuwe badkamer wilt laten plaatsen, komen er ook kosten bij van zaken als tegels en badkamermeubels.

Baden in luxe

De kosten van een badkamer hangen echter van nog meer zaken af. Een vraag die u zichzelf van tevoren kunt stellen is; hoe gebruikt u de badkamer en hoe ziet u een nieuwe badkamer voor zich? Als u een type bent dat even snel onder de douche springt, is een eenvoudige badkamer misschien voldoende. Maar gaat u graag uitgebreid in bad? Dan heeft u een wat luxere badkamer nodig. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van uw gezin. Een gezin met opgroeiende kinderen zal niet kunnen ontkomen aan ten minste twee wastafels, om zo de “ochtendspits” aan te kunnen.

Goedkoop is duurkoop

Een andere belangrijke kostenpost is de installatie van de badkamer. U kunt dit uitsparen door de badkamer zelf te plaatsen, maar de vraag is of u dat wilt. Een badkamer monteren is specialistisch werk. Kennis en ervaring zijn hierbij van groot belang. Een badkamer laten monteren door een specialist kan u uiteindelijk geld opleveren. Als de badkamer professioneel wordt geplaatst, zal deze minder snel gebreken gaan vertonen. Bovendien kunt u ook profiteren van service en onderhoud van de geplaatste badkamer.

Ontdek onze scherpe prijs

Kortom; de kosten van een badkamer zijn afhankelijk van veel factoren. Het antwoord op de vraag “wat kost een badkamer?” kan dus nogal verschillen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl. Wij kunnen u dan graag vertellen wat uw perfecte badkamer gaat kosten.