Woont u in Uithoorn of omgeving en wilt u een extra slaapkamer op uw zolder creëren? Of is uw zolder u al geruime tijd een doorn in het oog? CN Montage helpt u graag bij het aftimmeren of afbouwen van uw zolder in Uithoorn. Hier leest u meer over de mogelijkheden.

Aftimmeren zolder

Het aftimmeren van uw zolder wordt over het algemeen gedaan zodra een huis wordt opgeleverd en zorgt ervoor dat uw zolder er weer netjes uitziet. Hierbij wordt het doel van de zolder als uitgangspunt genomen. Voordat u besluit om uw zolder te laten aftimmeren is het daarom verstandig om te besluiten wat u met de zolder wil doen. Wilt u er een extra slaapkamer van maken? De zolder verdelen in twee kamers? Of denkt u erover na om een dakkapel aan te laten bouwen? Dan raden wij u aan om dit als eerst te doen en het aftimmeren tot het laatst te bewaren. Zo kunnen wij de afwerking van uw zolder volledig aanpassen op uw wensen en behoeften.

Tijdens het afmaken van uw zolder worden de wanden en het plafond afgetimmerd met het materiaal naar keuze. Vaak wordt er voor hout of gips gekozen. Heeft u een ander materiaal in gedachten? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Heeft u extra wensen voor de zolder? Zoals een extra wand of een mooie kast? Schroom dan niet om uw wensen bespreekbaar te maken. CN Montage is in Uithoorn bekend geworden op gebied van interieur maatwerk. Wij ondersteunen u hier dan ook graag bij.

Mogelijkheden zolder aftimmeren Uithoorn

De mogelijkheden voor het aftimmeren van uw zolder zijn bijna eindeloos. Het uiterlijk en de sfeer van uw zolder kan namelijk geheel naar uw smaak aangepast worden. Houdt u van een strak interieur? Of geeft u de ruimte liever een stijlvolle sfeer met lambrisering? Dan is dit allemaal mogelijk. Het belangrijkste is om hier het doel van de zolder als uitgangspunt te houden. Wilt u de zolder als opberghok gebruiken of juist als slaapkamer? Dan kunt u de afweging maken of u voor een simpele afwerking gaat of juist voor een extra luxe afwerking.

Subsidie bij verbouwing

Wanneer u uw zolder door CN Montage laat aftimmeren, kunnen wij ervoor zorgen dat u in aanmerking komt voor een extra subsidie. Dit doen wij door extra rekening te houden met energiebesparende maatregelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u in aanmerking komt voor een subsidie, maar u zal ook in uw stookkosten een forse vermindering gaan zien. Een zolderruimte die niet goed gesoleerd of afgetimmerd is, kan voor 30{3bc7bcceaf9bb1f53a98e54266d4f2b6cdc2a90a3fd54702be3e3080aaac7962} extra warmteverlies zorgen. Zeker in de winter is dit iets wat u natuurlijk graag wil voorkomen. Zorg daarom dat uw timmerwerk in orde is.

Interesse in onze dienstverlening?

Bent u van plan om nu echt eens iets met de zolder te doen en heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl. Wij zorgen dat uw zolder er perfect uitziet en doen dit tegen scherpe en realistische tarieven. Graag brengen wij een geheel vrijblijvende offerte uit voor het aftimmeren van uw zolder. Wanneer de offerte naar uw tevredenheid is, gaan wij graag voor u aan de slag!