Onze facilitaire dienstverlening in onderhoud is het behoud van keukens, badkamers en toiletten. Dat weten wij als geen ander. Want naast montage houden wij ons ook bezig met facilitaire diensten voor particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen.

Al uw onderhoud

CN Montage houdt zich bezig met facilitaire diensten in de breedste zin van het woord. Heeft u een lekkende kraan of moet uw douchecabine opnieuw worden gekit? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Maar we kunnen ook zorgen voor mooi nieuw stucwerk, het plaatsen van tegels en het vervangen van uw dakgoten. En wilt u graag wat nieuwe schilderijen aan de muur? Zelfs die hangen we graag voor u op.

Facilitaire dienstverlening voor bedrijven

Naast dat wij graag particulieren helpen met onze facilitaire diensten, staan we ook altijd klaar voor bedrijven. Wilt u uw bedrijfsruimte opnieuw laten inrichten? Wij kunnen deze uiteraard voor u ontwerpen en voorzien van een maatwerk interieur. Daarnaast onderhouden wij uw kantoor ook graag voor u. Van het professioneel reinigen van de vloeren tot het opnieuw schilderen van de wanden. Wij kunnen het voor u regelen. Daarnaast kunnen woningbouwverenigingen ons ook inhuren als onderdeel van het onderhoudsteam. Neem gerust contact met ons op, om te zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wij gaan voor kwaliteit

CN Montage is al jaren een begrip in de regio Uithoorn. Dat is natuurlijk niet voor niets. Wij werken uitsluitend met vakmensen en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd wat dat voor u betekent? Neem dan contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl.

We komen graag bij u langs om te bespreken welke facilitaire diensten u nodig heeft en hoe wij daarin kunnen voorzien. Daarna komen we met een scherpe offerte, die uiteraard geheel vrijblijvend is. Als u met deze offerte akkoord gaat, komen wij de diensten uitvoeren wanneer het u uitkomt.