Hang- en sluitwerk vervangen

Het is van groot belang dat de deuren en ramen in uw woning of bedrijfspand voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk. Hierdoor kunt u uw deuren en ramen namelijk afhangen, openen, vastzetten, sluiten en op slot doen. Vooral het op slot kunnen doen van uw deuren en ramen is belangrijk, omdat u hiermee ongewenste gasten buiten kunt houden. De aanwezigheid van goed hang- en sluitwerk geeft u een veilig gevoel en beschermt uw woning of bedrijfspand.

Is er hang- of sluitwerk versleten of kapot gegaan in uw woning of bedrijfspand? Dan is het wel zo prettig als dit snel wordt vernieuwd. De specialisten van CN Montage kunnen u hierbij helpen. Wij kunnen uw hang- en sluitwerk vervangen. Neem gerust contact met ons op.

Soorten hang- en sluitwerk

Er zijn verschillende soorten hang- en sluitwerk. Tot het hangwerk behoren onder andere scharnieren en gehengen. Sluitwerk bestaat onder andere uit sloten, schuiven en grendels. Tot slot kunnen ramen en deuren ook nog voorzien zijn van beslag, zoals raam- en deurkrukken. U kunt voor alle soorten hang- en sluitwerk en beslag terecht bij CN Montage. Onze specialisten kunnen dit allemaal voor u vervangen.

Overige werkzaamheden

Heeft u, naast het vervangen van uw hang- en sluitwerk, nog meer klussen liggen? Ook dan kunt u terecht bij CN Montage. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het verbouwen en vernieuwen van keukens en sanitair en in diverse timmer- en verbouwwerkzaamheden.

Meer informatie of interesse in onze dienstverlening?

Wilt u graag meer informatie over het vervangen van hang- en sluitwerk of over onze overige werkzaamheden? Of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl.

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren, om deze vervolgens uit te werken tot een nette en geheel vrijblijvende offerte, zonder verdere verplichtingen. Wanneer de offerte naar uw tevredenheid is, gaan wij graag voor u aan de slag!