Houten dakkapel renoveren

Een houten dakkapel vergt onderhoud. Zeker in ons land, waar de weersomstandigheden niet altijd gunstig zijn voor hout. Een dakkapel moet regelmatig geschilderd worden, maar dat kan natuurlijk best lastig zijn op een hoog dak. Is uw houten dakkapel aan renovatie toe? CN Montage voert deze renovatie graag voor u uit!

Is renovatie goedkoper?

Als uw houten dakkapel niet meer in een goede staat is, bent u misschien geneigd om een nieuw dakkapel te laten plaatsen. Dat is een prijzige klus, omdat dan het volledige dakkapel wordt vervangen, terwijl sommige onderdelen misschien nog goed zijn. Wij inspecteren uw dakkapel eerst grondig en maken een inschatting van de kosten. Zo kunt zelf bepalen welke optie voor u het goedkoopste is. Uiteraard houden we daarbij rekening met zaken die ook van belang zijn, zoals het eventueel vervangen van de dakgoot.

De renovatie; wat doen we?

Als we uw dakkapel renoveren, voeren we natuurlijk al het timmerwerk rondom de dakkapel uit. We vervangen de kozijnen, boeiborden en zijwangen en plaatsen als het nodig is ook nieuwe loodslabben en dubbel glas. We werken hierbij met hoogwaardige materialen, zodat u gegarandeerd bent van een topkwaliteit dakkapel. Om deze belofte nog eens extra kracht bij te zetten, zijn wij lid van de VLOK. Dé branchevereniging voor klusbedrijven. Zo weet u zeker, dat u aan ons een goede partner heeft voor uw verbouwing.

Uw houten dakkapel renoveren?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een afspraak maken als u denkt dat uw houten dakkapel gerenoveerd moet worden. We bespreken samen met u wat er moet gebeuren en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Bij CN Montage hanteren we bovendien altijd gunstige tarieven. Ervaar het zelf en neem snel contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl.

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren, om deze vervolgens uit te werken tot een nette en geheel vrijblijvende offerte, zonder verdere verplichtingen. Wanneer de offerte naar uw tevredenheid is, gaan wij graag voor u aan de slag!