Het is de droom van iedereen die gek is op kleding en schoenen; een eigen inloopkast. Want wat is er nu mooier dan uw complete garderobe uitgestald te zien in mooie kasten en rekken, zodat u er gemakkelijk een keuze uit kunt maken? Een inloopkast geeft een gevoel van luxe, maar hoeft echt niet onbereikbaar te zijn. CN Montage maakt een inloopkast bereikbaar voor iedereen!

Waarom een inloopkast?

U denkt eraan om een inloopkast te nemen, maar wat zijn eigenlijk de voordelen ten opzichte van een traditionele garderobekast? Een inloopkast geeft natuurlijk een gevoel van luxe. Dit kan op zichzelf een goede reden zijn, maar het zorgt ook voor waardevermeerdering van uw huis. Als u ooit uw huis in Uithoorn of omgeving wilt verkopen, kan een dergelijke kast mensen misschien zelfs over de streep trekken. Daarnaast geeft een inloopkast overzicht in uw garderobe. U ziet in één oogopslag wat u heeft en kunt gemakkelijker een mooie outfit combineren. Bovendien heeft alles bij elkaar en heeft dus geen aparte kasten meer nodig voor kleding, schoenen, tassen etc.

Een passende kast

Wilt u in uw huis in Uithoorn en omstreken een inloopkast, maar heeft u er misschien de ruimte niet voor? Veel mensen denken bij een inloopkast al snel aan een ruimte die compleet is gevuld met kasten en kleding, maar u hoeft niet altijd een enorme ruimte te reserveren voor uw garderobe. Bij CN Montage zijn we gespecialiseerd in maatwerk en denken we met u mee om de juiste plek te vinden voor uw inloopkast. Wij toveren zelfs de kleinste voorraadkast om tot een heuse walk-in-closet. Of als u helemaal geen kamer vrij hebt, kunt u er ook voor kiezen om een deel van uw slaapkamer om te laten toveren tot inloopkast.

De ideale indeling

Heeft u veel schoenen? Dan wilt u misschien wel een wand met een groot schoenenrek. Als u de inloopkast door ons laat maken, kijken we goed naar de indeling en wat volgens ú de perfecte inloopkast is. Hierbij kijken we ook naar de ruimte. Om een ruimte optimaal te benutten, kunnen we bijvoorbeeld twee roedes onder elkaar hangen. En beschikt uw toekomstige inloopkast over een schuine kant? Ook hier kunnen we de kast op aanpassen.

Kunnen wij u helpen?

Dankzij onze jarenlange ervaring met timmerwerk in Uithoorn is CN Montage expert op het gebied van maatwerk interieur. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en stellen aan de hand hiervan vrijblijvend een offerte op. Zet daarom vandaag nog een eerste stap in de richting van uw nieuwe walk-in-closet en neem contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl.