Interieurbouw Aalsmeer

Voor interieurbouw is CN Montage uw aangewezen partner. Ons timmer- en interieurbouwbedrijf is vlak bij Aalsmeer gevestigd, en heeft een goede reputatie op het gebied van interieurbouw opgebouwd.

CN Montage is gevestigd in Uithoorn, op nog geen kwartier rijden van Aalsmeer. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen en afbouwen van geheel op maat ontworpen interieurs en meubels. Dit is specialistisch werk, waarvoor het nodige vakmanschap en een heleboel ervaring vereist is.  De timmerlui en interieurbouwers van CN Montage beschikken daar dan ook over. Ons team verzorgt niet voor niets voor diverse Nederlandse en Italiaanse meubelproducenten de montage en afbouw van onder andere designmeubelen, kantoormeubelen, systeemwanden, keukens, badkamermeubelen, inloopkasten en maatwerk kasten.

Uw interieur op maat

Of het nu gaat om een woning, winkel, kantoor of ander bedrijfspand in Aalsmeer, CN Montage kan u volledig ontzorgen wat betreft het inrichten van iedere ruimte. Wij richten woonkamers, kantoren, vergaderruimten, praktijkruimten, winkels, keukens en nog veel meer in. Als u wilt dat wij u terzijde staan bij de inrichting van uw pand, maken wij in samenspraak met diverse dealers van maatwerk interieur een geschikt ontwerp.

Alles wat de meubelproducenten ook maar voor u bedenken, wij hebben het vakmanschap om de meubels voor u te monteren en af te bouwen. Wij ontzorgen u volledig, wat inhoudt dat het gehele interieur door ons wordt geleverd, op de juiste plaats wordt gemonteerd en ook vakkundig wordt afgebouwd.

Volledig maatwerk

U heeft bij onze leveranciers de keus uit standaard producten of gedeeltelijk maatwerk. Maar het is ook mogelijk om uw interieur volledig op maat te laten maken. Wij maken dan voor u – en samen mét u- een prachtig ontwerp dat wij in eigen beheer voor u laten maken. Daarna zorgen wij weer voor de deskundige montage en plaatsing. Uiteraard is CN Montage ook aangesloten bij de VLOK.

Offerte voor interieurbouw

Als u interesse heeft in een nieuwe inrichting, of in een aanvulling daarop, zoals een inloopkast, thuiswerkplek, TV-meubel of boekenkast? Neemt u dan contact op met CN Montage uit Uithoorn voor een vrijblijvende prijsopgave.

Want voor uw interieur op maat bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij zijn specialist in de inrichting van kantoren, spreekkamers, praktijkruimten, keukens en sanitaire ruimten, en draaien ook onze hand niet om voor timmer- en verbouwklussen in Aalsmeer. Wij werken vakkundig, nauwgezet en toegewijd.

Meer informatie over interieurbouw?

Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van interieurbouw of over onze overige werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl. Wij kijken met belangstelling uit naar uw bericht en komen graag bij u langs in Aalsmeer om de bijzonderheden van uw interieurproject met u door te nemen!