Interieurbouw Uithoorn

CN Montage staat bekend om vakmanschap in maatwerk interieurbouw in Uithoorn en andere plaatsen. Het is een specialisme dat u het beste kunt uitbesteden aan een professional. Het gaat om het monteren en afbouwen van interieurs die op maat zijn ontworpen. CN Montage verzorgt de interieurbouw voor diverse Nederlandse en Italiaanse bedrijven. Bij montage en afbouw van het interieur kunt u denken aan

  • designmeubelen,
  • systeemwanden,
  • walk-in closets,
  • en kasten op maat.

Maatwerk interieurbouw

Zoekt u een professionele en bekwame partij die uw interieur voor u verzorgd? CN Montage kan hierin veel voor u betekenen en een last van uw schouders nemen. CN Montage heeft contact met verschillende dealers van maatwerk interieur, waarmee zij u in contact kunnen brengen. Deze dealers bedenken het concept waarbij CN Montage toeziet op de afhandeling en levering. Vervolgens wordt het interieur afgebouwd en gemonteerd volgens de tekening.

Iets schitterends?

Het kan zijn dat u echt iets unieks wilt voor uw interieur in Uithoorn. Als dat zo is, schroom niet, bespreek uw wensen en ideeën met CN Montage. Wij gaan heel graag met u om tafel voor het schetsen van een schitterend ontwerp. In dit geval blijft de productie van uw maatwerk interieur geheel binnen eigen beheer.

Contact over interieurbouw in Uithoorn

Voelt u zich geïnspireerd over de mogelijkheden voor maatwerk interieurbouw door CN Montage? Heeft u een inloopkast of een creatief idee voor het ontwerpen van een nieuw meubel, tafel of stoel? Wilt u dit idee samen met CN Montage concretiseren? Twijfel niet, neem contact op met CN Montage in Uithoorn. Ook als u in de regio gevestigd bent, zoals in Amstelveen of Aalsmeer. Mail info@cnmontage.nl of bel 0297 520 692. Wij kijken uit naar uw verzoek! CN Montage is aangesloten bij de VLOK.