Keuken laten plaatsen Noord-Holland

Woont u in Noord-Holland en wilt u door een specialistische partij een nieuwe keuken laten plaatsen? Kies dan voor CN Montage, een specialist op het gebied van keukens en sanitair. Wij zijn dé geschikte partij als het om het vernieuwen van uw keuken gaat.

In ons vakgebied is ervaring erg belangrijk. CN Montage heeft deze benodigde ervaring in huis. Wij weten als geen ander hoe om te gaan met de veelvoorkomende uitdagingen die gepaard gaan met de montage van nieuwe keukens.

Laten inbouwen van uw eigen keuken

Heeft u uw gehele keuken zelf al ingekocht? Dat is geen enkel probleem! CN Montage is zeer flexibel op het gebied van materiaalkeuze en installeert de door uzelf ingekochte keuken zonder moeite. Dus als u zelf een mooie keuken heeft gekocht en u een partij zoekt om deze af te monteren, dan staat CN Montage voor u klaar. Daarnaast kunnen wij u, indien u dat wenst, uiteraard ook adviseren over de verschillende producten die u wilt inkopen. Wij hebben jarenlange ervaring met keukens en weten daardoor precies wat wel en niet valt aan te raden. Op deze manier komt u zelf niet met verkeerde spullen te zitten en kunnen wij prettig te werk gaan.

Enkele aanpassingen in uw keuken

Wilt u niet uw hele keuken laten vervangen, maar zijn er enkele onderdelen in uw keuken die aan vervanging toe zijn, ook dan kunt u bij CN Montage terecht. Wij leveren en monteren vervangende apparatuur voor uw kapotte oven, magnetron vaatwasser of andere inbouwapparatuur. Ook voor andere keukenonderdelen, zoals het aanrechtblad of de kastdeuren, kunt u CN Montage bellen. Tot slot zijn wij ook in te schakelen voor het ontwerpen van uw nieuwe keuken.

Onze werkwijze

Allereerst komen wij bij u langs voor een gesprek en om een offerte op te nemen. Het opnemen van deze offerte is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken en daarbij aangeven of en wat u zelf koopt en waarvoor u ons wilt inschakelen. Alle gegevens en wensen worden door ons op een duidelijke manier verwerkt in de offerte, zodat er geen misverstanden of onaangename verrassingen kunnen ontstaan. De offerte sturen wij vervolgens naar u toe, waarna u beslist of u akkoord gaat. Bij een akkoord gaat CN Montage op een gedreven en professionele manier voor u aan de slag!

Meer informatie of interesse in onze dienstverlening?

Wilt u graag meer informatie ontvangen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij CN Montage? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl.

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren, om deze vervolgens uit te werken tot een nette en geheel vrijblijvende offerte, zonder verdere verplichtingen. Wanneer de offerte naar uw tevredenheid is, gaan wij graag voor u aan de slag!

Keuken laten plaatsen Noord-Holland? CN Montage staat voor u klaar!