Laminaat laten leggen

Wilt u laminaat laten leggen? Bij CN montage staan we altijd voor u klaar als het gaat om verbouw- en klus werkzaamheden.

Laminaat laten leggen

Wanneer u laminaat wilt laten leggen zit u helemaal goed bij CN Montage. Voor het adviseren over de juiste hoeveelheid M2 laminaat die u moet aanschaffen, tot het kiezen van een geschikte ondervloer en het leggen van de vloer, staan wij graag voor u klaar. Wij kunnen u in het gehele project van het leggen van uw vloer van dienst zijn:

  • Opmeten van de oppervlakte
  • Oneffenheden wegwerken
  • Ondervloer leggen
  • Laminaat leggen
  • Plinten leggen

Heeft u naast het leggen van laminaat nog andere werkzaamheden? Ook hierbij zijn we u graag van dienst. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw hele verbouwing, dat maakt het wel zo makkelijk.

Over CN Montage

Voor al uw (verbouw) werkzaamheden in- en om uw woning of kantoor in Uithoorn en omgeving, kunt u terecht bij CN Montage. Wij zijn gespecialiseerd in keukens & sanitair en diverse timmer- en verbouwwerkzaamheden. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat we altijd het beste resultaat opleveren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Bij CN Montage werken we flexibel, professioneel en betrouwbaar. Daarbij luisteren we graag naar uw wensen. We komen altijd eerst bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren, vervolgens werken we de werkzaamheden uit tot een passende offerte. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Zodra u akkoord gaat, kan uw verbouwing van start gaan en zorgen we voor een professioneel resultaat.

Wilt u laminaat laten leggen of bent u geïnteresseerd in onze overige diensten? Neem dan snel contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons ook bellen op 0297 520 692 of stuur een email naar info@cnmontage.nl.