Maatwerk meubels Amstelveen

Kunt u de perfecte kast in geen enkele winkel vinden? Of heeft u een bijzonder meubelstuk in uw hoofd, maar kunt u het zelf niet maken? CN Montage is dé specialist voor het inbouwen van maatwerk meubels in Amstelveen en omgeving. Bovendien hebben wij een breed netwerk van interieurontwerpers die graag aan de slag gaan om uw perfecte meubelstuk te realiseren.

Maatwerk meubels voor iedere ruimte

Niet iedere ruimte is hetzelfde en daarom past een kast of tafel van de meubelgigant soms net niet in uw interieur. U heeft er misschien de ruimte niet voor of heeft het nét iets anders in uw hoofd. In dat geval komt één van onze interieurontwerpers graag bij u kijken en verzinnen ze samen met u de perfecte oplossing voor uw ruimte. Een kast onder uw schuine dak of een opklapbare tafel bijvoorbeeld. Sommige ruimtes zijn lastig in te delen, maar u kunt toch goed gebruik maken van kleine ruimtes met een meubelstuk op maat.

Van idee tot meubelstuk

Soms wil je wel eens iets anders. Een meubelstuk dat niet iedereen heeft, of eigenlijk; een meubelstuk wat niemand anders heeft. Geef uw interieur een persoonlijk tintje met onze maatwerk meubels. Heeft u zelf al een goed idee? Dan voeren wij dat natuurlijk graag voor u uit, eventueel samen met een interieurontwerper. Maar ook als u nog niet helemaal weet wat u wilt, helpen wij u natuurlijk graag met het bedenken en ontwerpen van het perfecte, persoonlijke meubel dat past in uw stijl. Zo weet u zeker dat u een écht uniek meubelstuk in huis heeft.

Wat kost een maatwerk meubel?

Natuurlijk zijn de meeste kosten afhankelijk van het materiaal dat we gebruiken voor het maatwerk meubelstuk. Houtsoorten als beuken en grenen zijn redelijk goedkoop, bij kersenhout of notenhout kunt u al snel een hogere prijs verwachten. Bij CN Montage doen we er echter alles aan om deze kosten zo laag mogelijk te houden. We kopen hoge kwaliteit materialen in tegen scherpe prijzen, waardoor u nooit de hoofdprijs betaalt. Voor maatwerk meubels in Amstelveen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met CN Montage.

Meer informatie of interesse in onze dienstverlening?

Wilt u graag meer informatie over onze maatwerk meubels? Of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl.