Heeft u zin in nieuw sanitair in Hoofddorp?

Heeft u genoeg van uw huidige sanitair installatie in Hoofddorp? En weet u eigenlijk al precies hoe uw ideale badkamer of toilet er uit moet komen te zien? Schakel dan voor de vakkundige installatie hiervan de specialisten van CN Montage in. Wij staan voor passend advies, heldere communicatie en 100% maatwerk. Ook voor een kleine renovatie draaien wij onze hand niet om. Dus bent u op zoek naar een flexibele maar complete partner voor de installatie van uw sanitair? Maak een afspraak met ons bij u in Hoofddorp.

Soms is nieuw sanitair echt nodig

Er zijn situaties waarin nieuw sanitair geen keus maar een noodzaak is. Als u uw casco nieuwbouwwoning moet samenstellen, bijvoorbeeld. Maar ook als u een woning in Hoofddorp heeft gekocht, waarvan de badkamer of de toiletruimte echt niet meer voldoet. Denk aan een smerig toilet, een kleine douche, losse tegels en een scheef hangend badkamermeubel. Laat ons u helpen deze badkamer in Hoofddorp volledig aan te pakken. Wij geven u graag advies als u nog niet weet welke meubels en materialen u wenst. Bent u daar al wel over uit? Draag dan de installatie van het sanitair aan ons over. U communiceert bij ons met maar één contactpersoon, dus u bent verzekerd van uniek en persoonlijk maatwerk!

Als een complete sanitair installatie niet nodig is

Is een installatie van een volledig nieuwe badkamer niet nodig? Maar zou u graag wel enkele zaken aangepakt zien? Ook dan bent u bij onze vakmensen aan het juiste adres. Zo kunt u ons inschakelen voor het stucen van uw muur. Maar wij leggen net zo graag nieuwe tegels in uw badkamer. Ook zijn al onze specialisten bekwaam met loodgieterswerk. Kortom, wat uw wensen ook zijn voor uw toilet of badkamer in Hoofddorp, uw sanitair ligt bij ons in vakkundige handen. Laat ons bij u langskomen voor opmetingen en het bespreken van uw wensen. Gaat u akkoord met onze vrijblijvende offerte? Dan plannen wij meteen die langverwachte sanitair installatie in. Bent u toe aan die make-over in Hoofddorp? Schakel ons in!

Gun uw badkamer in Hoofddorp die sanitair installatie

Bent u op zoek naar een sanitairspecialist in de omgeving van Hoofddorp die weet wat maatwerk is? Laat de installatie van uw gewenste sanitair dan over aan de vakmensen van CN Montage. Vul ons online contactformulier in als u een vrijblijvende offerte wenst. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel naar 0297-520692 of mail naar info@cnmontage.nl. Wij komen uw sanitair in Hoofddorp graag vlot en vakkundig installeren!