Interieurbouw Schiphol

Bent u met uw bedrijf gevestigd op of in de buurt van Schiphol en zoekt u een partij die voor u de interieurbouw kan verzorgen? In dat geval zit u goed bij CN Montage. Ons timmer-, verbouw- en interieurbouwbedrijf is gevestigd in de buurt van Schiphol en heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van interieurbouw. CN Montage is aangesloten bij de VLOK, de vereniging voor klussenbedrijven. Hierdoor heeft u de garantie dat u met een professionele partij in zee gaat.

Werkzaamheden van CN Montage

CN Montage is gevestigd in Uithoorn en ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Schiphol. Wij zijn naast timmer- en verbouwwerkzaamheden ook gespecialiseerd in het plaatsen en afbouwen van complete interieurs en meubels. Door ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om alles geheel op maat te leveren. Wij hebben inmiddels een reputatie opgebouwd op het gebied van interieurbouw. Mede hierdoor wordt ons team door diverse Nederlandse en Italiaanse meubelproducenten ingeschakeld. Voor deze producenten verzorgen wij de montage en afbouw van onder andere designmeubelen, kantoormeubelen, systeemwanden, keukens, badkamermeubelen, inloopkasten en maatwerk kasten.

Interieurbouw op maat

Heeft u een winkel, kantoor of andersoortig bedrijfspand op of rondom Schiphol en wilt u het interieur ervan laten vervangen? CN Montage kan u dan volledig ontzorgen en kan elke ruimte precies zo inrichten als u zelf wilt. Wij richten onder andere kantoorruimten, vergaderruimten, praktijkruimten en winkels in. Wilt u dat wij u assisteren bij de inrichting van uw pand? In dat geval maken wij een geschikt ontwerp, in samenspraak met diverse dealers van maatwerkinterieur. Wat de meubelproducenten ook ontwerpen en bouwen, CN Montage zorgt ervoor dat het gehele interieur naar wens wordt gemonteerd en afgebouwd. Wij kunnen u volledig ontzorgen, doordat wij het nieuwe interieur leveren, monteren en afbouwen. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar!

Keuze uit standaardproducten of maatwerk

U kunt bij onze leveranciers kiezen uit standaardproducten of (gedeeltelijk) maatwerk. Wanneer u voor volledig maatwerk kiest, dan maken wij samen met u een prachtig ontwerp, dat wij in eigen beheer voor u laten maken. Onze specialisten zorgen er vervolgens voor dat dit maatwerk vakkundig wordt geplaatst en gemonteerd.

Offerte interieurbouw Schiphol

Heeft u interesse in een nieuwe inrichting van uw pand op of nabij Schiphol? Neem dan gerust contact op met CN Montage voor een vrijblijvende offerte. U kunt uiteraard ook mailen naar info@cnmontage.nl of bellen naar 0297 520 692. Voor interieurbouw, eventueel geheel op maat, bent u bij ons absoluut aan het juiste adres!

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor timmer- en verbouwklussen en het plaatsen van keukens en sanitair.