Klusjesman Uithoorn

Bent u op zoek naar een klusjesman in de regio Uithoorn? Eentje die verstand van zaken heeft en passie voor zijn vak? De vakmannen van CN Montage voldoen stuk voor stuk aan deze omschrijving. Onze klusjesmannen zijn gespecialiseerd in keukens en sanitair, timmer- en verbouwwerkzaamheden en zelfs in maatwerk interieur. Grote kans dat zij iets voor u kunnen betekenen dus!

Flexibele klussers voor grote en kleine opdrachten

Heeft u de keuken al ingekocht, maar ziet u het toch niet zitten om deze zelf te plaatsen? In tegenstelling tot veel bouwbedrijven, gaan wij ook aan de slag met de materialen die u aanlevert. Onze klusjesmannen hebben veel ervaring met het inbouwen van allerlei soorten badkamers en keukens. Daarnaast repareren wij ook uw kapotte inbouwonderdelen.

Natuurlijk werken onze klusjesmannen graag aan een grote verbouwing, maar ze helpen u ook net zo lief met kleine werkzaamheden in huis. Van de renovatie van uw dakkapel, tot het ophangen van een schilderij. Als u zelf niet zo handig bent, of er geen tijd voor heeft, huurt u toch één van onze handige klusjesmannen in?

 

Een stukje maatwerk

Ieder huis is anders, dat weten onze klusjesmannen maar al te goed. Daarom zijn zij ook gespecialiseerd in maatwerk. Past een standaard kast, keuken of badkamer nét niet in uw huis in Uithoorn? Dan ontwerpen wij voor u een uniek exemplaar dat helemaal voldoet aan uw wensen. Onze klusjesmannen vervaardigen uw maatwerk interieur uit hoogwaardig materiaal en plaatsen het bij u thuis.

Klussers met garantie

Natuurlijk zit niemand te wachten op een geschil, helaas komt dit nogal eens voor als het gaat om verbouwen. Daarom zijn de klussers van CN Montage aangesloten bij de VLOK. Dit betekent dat wij staan voor duidelijke opdrachten en heldere afspraken die we ook daadwerkelijk nakomen. Zo heeft u een zorg minder tijdens uw verbouwing.

Wat kunnen we voor u betekenen?

CN Montage is al jaren een vertrouwde naam in Uithoorn. Door deze mooie centrale ligging, hebben we een groot werkgebied. En ondanks dat we gaan voor de hoogste kwaliteit, hanteren we altijd een scherp en realistisch tarief. Neem daarom snel contact met ons op, dan horen we graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons uiteraard ook bellen, op 0297 520 692, of een e-mail sturen naar info@cnmontage.nl.