Dé sanitair installateur van Noord-Holland

Bent u op zoek naar een vakman in Noord-Holland die sanitair kan installeren? Maak dan een afspraak met CN Montage. Of u nou al over uw gewenste sanitair beschikt of niet: wij verzorgen graag de installatie ervan. Onafhankelijk, flexibel en 100% op maat. Wij geven u het juiste advies als u ons inschakelt van A tot Z. Maar ook als u enkel een renovatie wenst, staan wij volledig voor klaar. Waar precies in Noord-Holland mogen onze vakmensen de installatie van uw sanitair verzorgen?

Gun uw badkamer of toilet nieuw sanitair

Is uw badkamer of toilet aan een make-over toe? Of mag u uw nieuwe of nog te bouwen woning compleet inrichten met uw gewenste sanitair? In beide gevallen is het verstandig dat deze installatie vakkundig, vlot en zorgvuldig gebeurt. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al vele woningen in Noord-Holland mogen voorzien van een indrukwekkende badkamer of toiletruimte. Bent u al bepaald sanitair tegengekomen, maar ontbreekt het u aan de kennis, kracht of tijd om de installatie zelf te verzorgen? Schakel ons hier dan voor in. Ook als u nog niet zo ver bent, voorzien wij u graag van passend advies over materialen, meubels en de indeling. Wij leveren maatwerk en bieden u één contactpersoon, zodat u al uw wensen helder bij ons kwijt kunt.

Als een complete installatie niet nodig is

Uiteraard zijn wij ook in te schakelen voor een kleinschalige renovatie. Hoeft uw badkamer of toiletruimte niet volledig verbouwd te worden, maar wilt u wel dat we enkele zaken opknappen? Draag deze klussen dan ook aan ons over. Of het nou om het stucen van uw muur gaat, het plaatsen van tegels of om het verleggen van uw leidingen. Wij zorgen ervoor dat uw toilet of badkamer in Noord-Holland weer volledig aan uw wensen voldoet. Heeft u interesse in onze diensten? Laat ons bij u langskomen. Dan meten wij uw betreffende ruimte op, luisteren we aandachtig naar uw wensen en stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Wij zijn erg benieuwd waar in Noord-Holland onze volgende sanitair installatie mag plaatsvinden!

Schakel ons in voor een sanitair installatie in Noord-Holland

Wilt u in contact komen met dé sanitairspecialist van Noord-Holland? Maak een afspraak met de specialisten van CN Montage. Wij zetten de puntjes op de i bij de installatie van uw sanitair en wij gaan altijd voor 100% maatwerk. Vul ons online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte, bel naar 0297-520692 of stuur een mail naar info@cnmontage.nl. We zijn onder andere werkzaam in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Hoofddorp en Mijdrecht. Wij horen graag waar in Noord-Holland wij uw gewenste sanitair mogen installeren!